Nuna Scaun auto rotativ TODL Next Granite 40-105 cm

11 490 lei
Cod: A23081A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Scaunul auto TODL next, elegant si sofisticat, este pregatit sa porneasca la drum alaturi de micutul tau, inca din prima zi de viata!
Datorita celor 5 pozitii de inclinare a sezutului si tetiera reglabila in inaltime in 6 pozitii distincte,
TODL next se adapteaza cu usurinta tuturor etapelor de crestere ale micutului tau, asigurand in acelasi timp si o pozitie ideala pentru somn.
Face parte din inovativul Next System- ceea ce inseamna ca scaunul se utilizeaza impreuna cu baza Baza Isofix BASE next i-Size, aisgurandu-i micutului tau protectia necesara la fiecare drum.
Fiecare plimbare va fi mai sigura, gratie functiilor cu care este prevazuta baza isofix BASE Next i-Size.
Se roteste usor la 360°, facilitand accesul la micut, pentru a-l transporta in siguranta.
Este prevazut cu insert pentru nou-nascut, care este detasabil si are incluse panouri de ventilatie, pentru o buna circulatie a aerului.Scaunul este prevazut cu centuri de prindere in 5 puncte, cu barete pentru umeri captusite, pentru o siguranta deplina!
Scaunul ofera protectie maxima in cazul oricarui impact, gratie sistemului inteligent SIP, implementat de catre NUNA, sistem care utilizeaza spuma EPP cu grad de absorbtie maxim.
Scaunul are inclus si un sistem patentat cu spuma cu memorie, care ofera absorbtie maxima a socurilor in cazul unui impact lateral.
Este recomandata utilizarea rear-facing pentru cat mai mult timp, TODL putand fi utilizat in acest mod pana la 105 cm.
Pentru a va usura calatoriile facute impreuna cu micutii, scaunul se va instala doar impreuna cu baza Next Isofix.
Scaunul ofera 5 pozitii de inclinare a sezutului, indiferent de directia in care pozitionat - acesta se regleaza pana la un unghi de maximum 147 de grade in pozitie rear-facing si 127 de grade in pozitie forward-facing
Pe langa caracteristicile inedite pe care le are, TODL next este si un produs sofisticat - acesta este castigator al premiului pentru design Red Dot Product Design Winner 2021. Ofera calatorii confortabile bebelusilor datorita insertului special integrat, pentru bebelusii mai mici de 4 luni (nu este necesara o achizitie suplimentara). Este un scaun auto certificat GOTS, acordat pentru materialele din bumbac organic si insertiile de vopsea si protectiile pentru centuri. Este fabricat din materiale premium, de calitate superioara, fiind confectionat din lana Merinos pentru a le oferi micutilor tot confortul de care au nevoie. Este prevazut cu panouri de ventilatie, astfel incat sa aerul sa patrunda cu usurinta, dar si pentru a oferi copilului tot confortul de care are nevoie
Instalarea este extrem de usoara, cat ai spune... TODL - aceasta se face cu ajutorul tehnologiei True Lock, care permite o fixare isofix rapida si sigura. Scaunul are ISOFIX reglabil (adica 13 trepte de prelungire a ISOFIXului).
Tehnologia Steel Strength Technology de rezistenta a otelului ofera o siguranta sporita si o rezistenta suplimentara datorita cadrului din otel armat si a materialelor plastice ultra-rezistente
Este prevazut cu suport detasabil si insert pentru sugari pentru cap si corp, fiind astfel pregatit sa creasca odata cu copilasul tau.
Asigura-i micutului tau protectia necesara la fiecare drum, folosind baza isofix BASE Next i-Size, compatibila cu produsele NUNA: ARRA next, PIPA next, CARI next, TODL next.
Fiecare plimbare va fi mai sigura, gratie functiilor cu care este prevazuta baza isofix BASE Next i-Size.
Gratie sistemului Isofix, baza poate fi utilizata impreuna cu scoicile ARRA si PIPA, dar si cu scaunul auto TODL si landoul CARI, toate din gama Next de la Nuna.
Rotirea la 360° iti va permite sa il pozitionezi pe micut cu spatele si cu fata la sensul de mers (se recomanda utilizarea cu fata la sensul de mers dupa ce micutul a depasit inaltimea de 76 cm).
• Picior de fixare reglabil pe inaltime, pentru o stabilitate cat mai buna
• ISOFIX reglabil (13 trepte de prelungire a ISOFIXului)
• Indicatoare colorate care confirma instalarea corecta a bazei, a piciorului de sprijin si a scoicii sau scaunului auto instalat
• Bara de fixare robusta, asezata la un unghi care ii ofera mai mult loc la picioare micutului, pentru a sta intr-o pozitie cat mai confortabila atunci cand calatoreste
• Rotire la 90 catre usa masinii, pentru a facilita asezarea copilului in scaun
• Rotire la 360°, pentru calatoriile efectuate rear-facing si forward-facing
Certificare i-Size: ECE R129
Se recomanda utilizarea de la nastere pana la greutatea de 19 kg
Se recomanda utilizarea de la inaltimea de 40 cm pana la 105 cm
Se recomanda utilizarea in modul rear-facing pentru micutii cu inaltimea intre: 40–105 cm
De la nastere pana la 19 kg
Se recomanda utilizarea in modul forward-facing pentru micutii cu inaltimea 76-105 cm
Greutate maxima a copilului: 19 kg
Dimensiuni ale scaunului atunci cand este utilzat forward facing: 66x46x56cm
Dimensiuni ale scaunului atunci cand este utilzat rear-facing: 72x46x50cm
Greutate: 14,3 kg (cu baza inclusa)
Se foloseste impreuna cu Baza Isofix BASE next i-Size pentru ARRA next, PIPA next, CARI next, TODL next
Baza este in conformitate cu cele mai noi norme de siguranta i-Size.
• Rotire la 90 catre usa masinii, pentru a facilita asezarea copilului in scaun
• Rotire la 360°, pentru calatoriile efectuate rear-facing si forward-facing
*Setul contine Scaun auto rotativ i-Size TODL next Granite, 40-105 cm + Baza Isofix BASE next i-Size pentru TODL next"
Caracteristici
  • Brand
    Nuna