Aquafresh Periută de dinț Extreme Clean Medium, 1 buc

64 lei
Cod: A22896A

în Chișinău: 60 lei

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Ce este: Aquafresh Extreme Clean este o periuta de dinti pentru curatarea in profunzime a cavitatii bucale.
Aceasta periuta prezinta suprafata moale pentru curatarea limbii si filamente suplimentare extrem de fine care patrund cu pana la 75% mai mult in spatiile interdentare*.
• Cui se adreseaza: Este special conceputa pentru ingrijirea orala zilnica a cavitatii bucale.
• Beneficii: Asigura o curatare in profunzime a placii bacteriene, are suprafata moale pentru curatarea limbii si patrunde cu 75% mai mult in spatiile interdentare.
• De ce sa alegi: Gatul periutei de dinti Aquafresh Extreme Clean este flexibil, pentru a reduce presiunea prea mare din timpul periajului incorect. In plus este prevazuta cu o articulatie sferica suplimentara pentru flexibilitate crescuta. Manerul prezinta insertii de plastic in zonele cheie, pentru o priza ferma si eficienta.
• Cum se utilizeaza: Pentru o igiena completa folositi periuta de dinti Aquafresh Extreme Clean, prin periaj regulat de 2 ori pe zi, impreuna cu una din pastele de dinti din gama Aquafresh si apa de gura Aquafresh.
• Cum functioneaza: Asigura o curatare eficienta prin perii rotunjiti la capete care indeparteaza placa bacteriana si resturile alimentare fara a leza dintii si tesuturile moi.
Perii lungi si fini permit curatarea spatiilor interdentare, iar prin tehnologia unica Flex Zone confera flexibilitate gatului periutei, atenuand presiunea excesiva si protejand gingiile."
Caracteristici
  • Brand
    Aquafresh