Aquafresh Pastă de dinţi All in One, 75ml

58 lei
Cod: A22895A

în Chișinău: 60 lei

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Ce este: Aquafresh All in One Protection Original este o pasta de dinti special conceputa pentru a-ti oferi o ingrijire orala completa si protectie care dureaza.
Cui se adreseaza: Este o pasta de dinti pentru intreaga familie care iti ofera protectie completa cu 8 beneficii cheie pentru dinti puternici si gingii sanatoase.
Beneficii: Produsul ofera protectie 24 de ore impotriva zaharurilor* si formeaza un scut care protejeaza suprafata dintelui si intareste smaltul.
De ce sa alegi: Pasta de dinti Aquafresh All in One Original ofera toate beneficiile principale de care are nevoie intreaga familie pentru dinti puternici si gingii sanatoase.
Daca este folosita regulat, prin periaj de doua ori pe zi, aceasta ofera protectie impotriva cariilor, mentine sanatatea gingiilor, combate placa bacteriana, intareste smaltul, inlatura petele de pe dinti, are actiune anti-bacteriana. Totodata ofera o respiratie proaspata si are un gust placut.
Cum se utilizeaza: Pentru rezultate optime, spala-te pe dinti cu Aquafresh All in One Protection Original de doua ori pe zi.
Cum functioneaza: Pasta de dinti Aquafresh All in One Original are 8 beneficii cheie si ofera protectie impotriva zaharurilor pe parcursul intregii zile, prin periaj de doua ori pe zi."
Caracteristici
  • Brand
    Aquafresh