Dolu constructor 100 ele

299 lei
Cod: A22215A

în Chișinău: 60 lei

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Pentru a face copilul să petreacă timpul liber nu numai interesant și distractiv, ci și cu beneficii, oferiți bebelușului să colecteze diverse clădiri din aceste elemente colorate.
Castelele gata făcute sau figurile amuzante pot deveni decorațiuni și personaje principale pentru jocuri de poveste interesante pentru un copil.
Caracteristici:
Constructorul colorat le va permite copiilor să colecteze piesele și clădiri colorate, care vor deveni baza pentru divertismentul captivant.
De exemplu, prin conectarea elementelor, piesele pot obține figuri amuzante cu fețe amuzante sau castele înalte.
Copiii își pot arăta pe deplin imaginația și pot veni cu o mare varietate de construcții și compoziții din părți multicolore ale constructorului.
Piesele vor conecta cu ușurință părțile constructorului datorită montajelor convenabile în blocuri, dezvoltând în același timp abilități motorii fine ale mâinilor.
Desenele și meșteșugurile colorate colectate vor face jocurile pentru copii și mai interesante și mai distractive, precum și le vor antrena percepția culorilor.
Piesele din set sunt fabricate din plastic de înaltă calitate, rezistente la impact și deformare, precum și completate de autocolante colorate.
Brand: Dolu"
Caracteristici
  • Brand
    Dolu