Nuna Scaun auto Arra Frost isofix

7 890 lei
Cod: A21920A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Pentru acele zile aglomerate si pentru calatoriile lungi, ARRA ofera o tranzitie lina de la patut la scoica auto.
Cele trei pozitii de inclinare ii permit bebelusului sa stea confortabil, indiferent daca scoica este asezata pe bancheta de spate sau este atasata de carucior.
Este aprobata i-Size si este foarte usoara, cantareste doar 3.9 kg.
Avand dubla intrebuintare, ca si scoica sau ca si landou, acest produs ne arata ca somnul bebelusului nu trebuie intrerupt. Fara inserturi sau copertina
Creat cu atentie la micile detalii, pentru ca aventurile tale de parinte sa fie mult mai simple.
Product Design - Castigator al premiumul Red Dot 2020.
FERMECATOARE
Vei fi cucerita din prima clipa deoarece este foarte usoara, cantarind doar 3,9 kg! Este extrem de confortabila pentru copil si ofera protectie premium i-Size pentru linistea ta sufleteasca.
Spuma de memorie patentata Tailor tech din tetiera cu insertie detasabila pentru sugari asigura o potrivire personalizata. Are ISOFIX indicatori de instalare colorati.
INTELIGENTA
Se transforma intr-un scaun inclinat la un unghi de 157 ° - care poate fi utilizat in masina sau alaturi de un carucior.
Tetiera si centura se ajusteaza cu o singura mana, acestea sunt prevazute cu 10 pozitii, se regleaza simultan si nu necesita re-filetarea hamului.
Are trei pozitii de inclinare, atat atunci cand scoica este pe baza, cat si atunci cand este pe cadru.
Dotarile bazei True Lock in doar cinci secunde faciliteaza instalarea rapida, simpla si sigura, folosind punctele de ancorare ISOFIX ale masinii.
CONFORTABILA
Lana Merino si fibra de lyocell TENCEL sunt moi, controleaza in mod natural umiditatea si sunt ecologice.
Cadrul rezistent din care este realizata scoica si insertul detasabil îi mentin pe cei mici perfect sprijiniti si in siguranta.
Plasticul este foarte rezistent, iar centura cu prindere in trei puncte ii tine pe cei mici confortabili, la locul potrivit. Protectie impotriva impactului lateral pentru linistea ta sufleteasca.
Cand vine vorba despre bebelusi, NUNA face o singura promisiune: aceea de a crea produse simple, inteligente si stilate
Concepute de designeri olandezi vizionari, supuse unor teste stricte de siguranta si fiabilitate – NUNA preia o parte din responsabilitatile parintilor, astfel ca acestia sa se bucure de fiecare clipa alaturi de bebelusi.
Adevarul e ca echipamentele bebelusilor vor sta in preajma lor ceva vreme, de aceea NUNA si-a propus sa imbine utilul cu placutul, fiabilitatea cu simplitatea, eficienta cu eleganta.
Toate produsele NUNA respecta aceeasi regula, fie ca e vorba despre PEPP – caruciorul ultracompact, manevrabil cu o singura mana, LEAF – sezlongul ce imita miscarea relaxanta a unei frunze, SENA – patutul care se pliaza in cateva secunde sau ZAAZ– scaunul care creste odata cu bebelusul."
Caracteristici
  • Categorie
    Scăunele auto Grupa 0 (0-13 kg.)
  • Brand
    Nuna