OGX Balzam pentru păr cu ulei de argan, 385 ml

175 lei
Cod: A20940A

în Chișinău: 60 lei

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Balsamul cu ulei de argan de la celebrul brand OGX este un asistent excelent în restaurarea rapidă și eficientă a părului uscat și a firelor deteriorate.
Acesta va face o companie excelentă cu un șampon adecvat, completându-și acțiunea și contribuind la transformarea rapidă a șuvițelor.
Moroccan Argan Oil Conditioner este dens, are o nuanță delicată de caramel și o aromă florală fină. Se distribuie cu ușurință și înfășoară fiecare fir de păr pe toată lungimea.
Produsul își datorează proprietățile sale remarcabile unei formule unice pe bază de ulei de argan, îmbogățită cu proteine de keratină și mătase, avocado și uleiuri de cacao.
Utilizarea acestui balsam este cheia părului moale și ascultător, cu o pieptănare fără probleme și o strălucire fascinantă.
Utilizarea regulată a produsului îți va restabili rezistența și aspectul radiant al părului, hidratând intens, întărind și restabilind șuvițele.
Mod de utilizare
Aplicați o cantitate moderată de produs pe părul proaspăt spălat. Întindeți-l pe toată lungimea firului de păr, evitând rădăcina. Masați delicat și clătiți bine cu apă."
Caracteristici