Dr. Frei Mască de protecție cu supapă pentru copii

150 lei
Cod: A20596A

în Chișinău: 60 lei

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Protejează împotriva pătrunderii stropilor de salivă, particulelor de praf si a tuturor alergenilor, microbilor si bacteriilor. Poate fi folosită atât în timpul epidemiilor, cât și în construcții, lucrări în spații prăfuite, în saloane de frumusețe, în timpul îngrijirii florilor, în transportul public sau în timpul folosirii biciletelor sau a scuterelor. În timpul plimbărilor și practicării activităților sportive în aer liber, în mod deosebit, în timpul rece și în orașele poluate.
AVANTAJE:
Masca este disponibilă într-un design unisex și în două mărimi:
XS/M este potrivită pentru copii, adolescenți și persoane cu parametri faciali mici,
L/XL este potrivit pentru adulți și persoane cu parametrii faciali mari.
Suprafața mare a materialului filtrant contribuie la purificarea aerului de înaltă calitate.
Benzile elastice cu cleme ajustabile asigură o fixare sigură pe ceafă și pe gât
Supapa de expirație ABS încorporată facilitează respirația și permite umidității aerului expirat să iasă liber.
Tija nazală reglabilă asigură o potrivire perfectă.
Forma plană vă permite să pliați, să depozitați și să transportați masca în mod convenabil.
Designul flexibil și elastic asigura o protecție calitativă în timpul purtării.
Masca poate fi spălată până la 10 ori în mașina de spălat.
Timp de purtare: până la 8 ore fără spălare, în funcție de mediu în care vă aflați, masca având un timp total în care poate fi utlilizată de pâna la 88 de ore.

Instrucție de utilizare:

Cum să o aplici:

Spălați mâinile. Înainte să folosiți masca, spălați mâinile cu săpun sau dezinfectați cu antiseptic.
Verificați starea măștii. Asigurați-vă că masca este integră: nu prezintă fisuri, rupturi sau alte deteriorări. Aruncați masca deteriorată și utilizați una nouă.
Puneți masca. Masca este prinsă cu ajutorul a două șireturi elastice. Poziționați masca astfel încât logo-ul să fie pe partea dreaptă. Amplasați șiretul elastic inferior sub urechi și pe ceafă. Apoi, plasați elasticul superior deasupra urechilor pe ceafă. Strângeți șireturile cu cleme de plastic, astfel încât masca să se adapteze perfect la forma feței.
Îndoiți tija nazală ajustabilă.După ce ați pus masca pe față, atașați degetul arătător și degetul mare la marginea superioară și ajustați tija nazală, astfel încât să acopere bine nasul.
Compozitie:

- 3 straturi de material,

- stratul de la exterior este din poliester, cel intermadiar este din spuma poliuretanica, iar cel din interior este din bumbac, valva respiratorie și banda de fixare pentru nas. Această combinație garantează protecția respiratorie și nu provoacă iritarea pielii.

Intretinere:

A se curăța cu detergenți moi, la o temperatură mai mică de +35° C. Nu se recomandă frecarea și stoarcerea în timpul spălării și clătirii. Nu se usucă în imediata apropiere a surselor directe de căldură. Este contraindicată călcarea cu fierul de călcat. A nu se folosi înălbitor. (Nu utilizați detergenți de înălbire cu clor). Nu se recomandă curățarea chimică."
Caracteristici