Weleda Balsam de buze Skin Food, 8 ml

230 lei
Cod: A20053A

în Chișinău: 60 lei

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Balsam unt pentru buze Skin Food 8ml Weleda
Balsam-unt pentru buze resimțind nevoia unui tratament intensiv și care pot, astfel, beneficia de o formulă complex-hrănitoare, datorită extractelor vegetale incluse în rețeta Weleda Skin Food Lip Butter.
Uleiul din semințe de floarea soarelui și extractele de mușețel și gălbenele se topesc, practic, pe buze, pentru o acțiune duală – pielea buzelor devine mai elastică, mai moale la atingere, căpătând totodată un aspect fin, glossy.
Un produs pentru îngrijirea buzelor care le salvează chiar și în fața celor mai aspre condiții și care face să dispară deshidratarea și senzația atât de neplăcută de buze crăpate.
Acestea capătă un aspect și o textură care denotă suplețe și catifelare.
Pielea este hidratată, hrănită și, adițional, învelită într-un film protector care ține uscăciunea și efectele frigului la distanță.
Poate fi folosit ca produs de îngrijire de sine-stătător sau pentru aplicarea unui strat care precede și/sau urmează rujului preferat.
Produs testat dermatologic și fără conservanți, parfumuri și coloranți sintetici sau materii prime derivate din uleiuri minerale.
Ingrediente: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lanolin, Beeswax (Cera Alba), Glycerin, Viola Tricolor Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Alcohol, Water (Aqua), Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*. *Provenind din uleiuri esențiale naturale. Ingredient organic.
Brand: Weleda"
Caracteristici
  • Brand
    Weleda