Skip Hop Covoraș de joacă Farmstand Grow Play

1 990 lei
Cod: A18842A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Joaca cu legumele si fructele nu a fost niciodata mai distractiva si mai interactiva! O gradina colorata plina cu fructe si legume ne dezvaluie modalitati nenumarate de joaca si distractie continua.
Texturile multiple, sunetele haiose precum si culorile contrastante ofera modalitati de joaca stimulative si interactive pentru cel mic, care va explora in voie gradina cu legume si fructe.
Peretii laterali se pot inchide, astfel ca salteluta devine un cuib de joaca protejat – ideal pentru joaca pe burtica a bebelusului.
Combinatiile culorilorsi a formelor sunt concepute pentru a putea fi percepute de bebelusi inca din primele luni de viata, incitandu-le curiozitateasi dorinta de explorare.
Bebelusul va experimenta activitati multi-senzoriale prin varietatea de sunete si lumini ale jucariilor, precum si prin imagini si forme viu colorate, invatand astfel sa-i coordoneze diferite activitati.
Detalii
Timpul petrecut pe acesta salteluta ii va permite bebelusului sa descopere relatia cauza-efect(cu ajutorul iepurasului muzical ), sa se auto-descopere(ajutat de oglinda special conceputa) si chiar sa inceapa sa-si coordoneze miscarile.
Jucariile pentru dentitie, precum si cele zornaitoare incurajeaza copilul sa intinda mana si sa prinda, dezvoltandu-si astfel abilitatile motorii
Desenele colorate de pe salteluta sunt special conceputepentru stimularea vizualaa bebelusului
Salteluta a fost conceputa pentru a putea fi utilizata in toate etapele de crestere ale bebelusului, adaptandu-se usor varstei bebelusului:
1. Joaca pe spate cu jucariile ce atarna pe bara de jucarii, intr-un spatiu in care se simte protejat (lateralele fiind inchise).
Bebelusul isi va exersa abilitatile de coordonare si de prindere.
2. Joaca pe burtica – moment in care miscariile si dezvolarea activitatiilor motorii sunt foarte interesante pentru el.
Tot acum va invata sa se auto-descopere in oglinda special conceputa.
Pernita-suport in forma de pepene este foarte utila in aceasta etapa.
3. Joaca in pozitia de-a busilea – moment in care va invata despre ‘relatia cauza-efect’ ajutat in acesta descoperire de jucariile muzicale
4. Joaca in pozitia sezut - moment in care jucariile zornaitoare sau cele de dentitie ii vor deveni favorite
5. Joaca in etapa mersului de-a busilea.
Salteluta se transforma intr-o gradina, iar bebelusul va invata sa descopere legumele si fructele colorate, facand slalom printre ele.
Jucariile pentru agatat: o jucarie zornaitoare sub forma de avocado, o sfecla care se poate strange si un iepuras muzical vor mentine bebelusul ocupat si curios.
Cand micutul va creste, arcurile saltelutei pot fi transformate intr-un stalp de masurare a inaltimiir
Nu contine PVC sau ftalati
Dimensiune (cm): 116l x 81w x 48h
Poate fi utilizata de la 0 luni+"
Caracteristici
  • Tip
    Pentru bebeluşi
  • Brand
    Skip Hop