Skip Hop covoraș de joacă Explore More

2 290 lei
Cod: A18787A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Salteluta ExploreMore este cea mai complexa salteluta de activitati, oferind peste 20 de activitati stimulative, menite sa transforme joaca bebelusului intr-o experienta stimulativa complexa. Joaca cu animalutele nu a fost niciodata mai educativa si mai interactiva! Salteluta viu colorata, cu imagini vesele ne dezvaluie modalitati nenumarate de joaca si distractie continua. Texturile multiple, sunetele haiose precum si culorile contrastante ofera modalitati de joaca stimulative si interactive pentru cel mic, care va explora in voie lumea animalelor. Combinatiile culorilorsi a formelor sunt concepute pentru a putea fi percepute de bebelusi inca din primele luni de viata, incitandu-le curiozitateasi dorinta de explorare. Bebelusul va experimenta activitati multi-senzoriale prin varietatea de sunete si lumini ale jucariilor, precum si prin imagini si forme viu colorate, invatand astfel sa-i coordoneze diferite activitati.

Detalii
Centrul de activitati contine peste 20 de activitati stimulative pentru copii
Jucariile sunt detasabile si il pot insoti pe cel mic oriunde si oricand
Dispune de jucarii de dentitie, jucarii muzica, precum si jucarii interactive
Salteluta dispune de o perna ideala pentru joaca pe burtica
Dispune de un spatiu destinat telefonului mobil care le permite parintilor sa surprinda momente de nepretuit cu cei mici
Salteluta a fost conceputa pentru a putea fi utilizata in toate etapele de crestere ale bebelusului, adaptandu-se usor varstei bebelusului:
1. ""Joaca pe spate"" cu jucariile ce atarna pe bara de jucarii, intr-un spatiu in care se simte protejat. Bebelusul isi va exersa abilitatile de coordonare si de prindere.
2. ""Joaca pe burtica"" – moment in care miscariile si dezvolarea activitatiilor motorii sunt foarte interesante pentru el. Tot acum va invata sa se auto-descopere in oglinda special conceputa. Pernita-suport este foarte utila in aceasta etapa.
3. ""Joaca in pozitia de-a busilea"" – moment in care va invata despre ‘relatia cauza-efect’ ajutat in acesta descoperire de jucariile muzicale
4. ""Joaca in pozitia sezut"" - moment in care jucariile zornaitoare sau cele de dentitie ii vor deveni favorite
5. Joaca in etapa mersului de-a busilea. Salteluta se transforma intr-un spatiu extins, iar bebelusul va invata sa descopere lumea animalelor, facand slalom printre ele.

Cand micutul va creste, arcurile saltelutei pot fi detasate, pentru a crea mai mult spatiu de joaca

Nu contine PVC sau ftalati"
Caracteristici
  • Brand
    Skip Hop