Skip Hop covoraș de joacă 2 in 1 Zoo

2 650 lei
Cod: A18784A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Conceput pentru a dubla optiunile de utilizare si de joaca, fiind imprimat pe ambele fete, acest covor are o dimeniune generoasa – de 218 cm X 132 cm – acoperind o suprafata de 31mp.
Covorasul poate fi utilizat atat ca un spatiu pentru joaca (pe partea colorata), cat si pentru décor – avand un aspect elegant. Intr-o clipa, covorasul se va transforma dintr-o zona de joaca a copilului – intr-un obiect de décor, extrem de elegant.
Nu contine urme de PVS, iar spuma din care este confectionat covorasul este usor de intretinut si ofera un spatiu de joaca de dimensiuni mari, care poate fi utilizat atat in camera de zi cat si in camera de joaca a copiilor.
Detalii
Este un covoras de joaca reversibil care ofera un design modern pentru décor, sau obtiuni nenumarate de joaca
Covorasul permite rularea pentru a facilita o depozitare usoara
Este parte integrata a colectiei noastra din gama Zoo
Cand simtiti nevoie de un alt decor, pur si simplu intoarceti salteluta si veti obtine un look modern pentru camera
Realizata din spuma moale, usor de intretinut si fara PVC sau alte substante periculoase pentru cei mici, Covorasul Zoo se ruleaza usor atunci cand bebe termina joaca, ocupand foarte putin spatiu pana la urmatoarea sesiune de distractie pe podea.
Culorile vesele si contrastante, precum si personajele haiose – vor transforma joaca pe covor, intr-o experienta distractiva
Dimeniusni: 218 cm lungime x 132 cm latime"
Caracteristici
  • Brand
    Skip Hop