GB Cărucior pentru plimbare Pockit+

4 700 lei
Cod: A18441A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Pockit + All-Terrain este căruciorul perfect pentru părinții pasionati de calatorii.
Pockit + All-Terrain se adapteaza stilului tău de viață și crește odata cu copilul tău, făcându-l potrivit pentru fiecare etapă a vieții micuțului.
Cu doar doi pași, căruciorul unic ultracompact se pliază până la mărimea unui bagaj de mana, oferindu-vă libertatea de a ieși și de a explora lumea, în timp ce frumoasa
copertina oferă o protecție suplimentară împotriva soarelui și a vântului. Compact și convenabil, Pockit + All-Terrain poate fi pliat într-un pachet ultra compact (20 x 34 x 42 cm) și depozitat cu usurinta oriunde.
Mecanismul de pliere ultracompact al lui Pockit + All-Terrain este in conformitate cu bagajele de mână permise in avion, astfel puteti călători cu căruciorul fără probleme.
Îndeplineste nevoile fiecarui copil, indiferent daca acesta doreste sa stea asezat in timp ce urmareste oamenii din jur sau inclinat pentru un somn relaxant.
Roțile duble ale caruciorului Pockit + All-Terrain măresc atât confortul, cât și gradul de utilizare, permițând părinților să manevreze caruciorul cu încredere pe diferite suprafețe și asigurându-vă că nu veți rămâne niciodată blocați.
Dimensiuni deschis L*l*i (cm) 71 x 45 x 102
Dimensiuni pliat (cm) 20 x 34 x 42
Mod de pliere carte
Greutate produs 5.6 kg
Varsta recomandata 6 luni - 4 ani
Greutate maxima suportata (kg) 17 kg"
Caracteristici
  • Brand
    GB