Chicco Jucărie muzicală Tambourină

610 lei
Cod: A17820A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Jucarie Chicco Tamburina 2 in 1 Forme si Sunete, 6luni+
- Aceasta tamburina este o jucarie 2 in 1.
- O fateta a jucariei este o tamburina electronica, pe care copilul se poate juca utilizandu-si manutele sau ciocanul pentru a ascuta melodii distractive, amuzandu-se de efectele sonore si, evident, de sunetele tipice ale unei tamburine.
- Cealalta fateta a jucariei infatiseaza un joc de potrivire a formelor, cu 3 figurine colorate care se potrivesc in orificiile atribuite acestora.
Pentru recuperarea figurinelor (formelor) si pentru reinceperea jocului, trebuie doar sa inlaturati capacul.
- Mai mult de atat, datorita formei sale speciale, tamburina poate fi rostogolita, incurajand copilul sa mearga de-abusilea pentru a o urmari. - Observatorul Chicco: urmareste dezvoltarea copiilor in colaborare cu mame, medici, experti in pediatrie, asociatii ale mamelor si crese pentru a oferi produse specifice si sigure pentru fiecare faza de dezvoltare a acestora.
- Culorile au fost selectate in cadrul Proiectului de Cercetare a Culorilor, care studiaza etapele diferite de dezvoltare ale perceptiei vizuale si cromatice a copiilor.
- Jucaria dezvolta abilitatile muzicale: copilul activeaza muzica prin intermediului ciocanului sau prin apasarea butonului.
- Dezvolta primele abilitati cognitive: copilul descopera legatura cauza-efect datorita primelor sale potriviri de forme (figurine).
- Jucaria functioneaza cu 2 baterii tip AA, 1.5V (baterii incluse)."
Caracteristici
  • Funcții suplimentare
    Melodie
  • Tip jucarie
    Sortare
  • Material
    Plastic
  • Brand
    Chicco
  • Vîrstă
    6 luni
  • Întrebuințare
    De cameră