Chicco Încălzitor pentru biberoane Step Up

1 070 lei
Cod: A17609A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Incalzitor electric Chicco Step UP pentru biberon
Este foarte util si practic pentru incalzirea biberoanelor, recipientelor/containerelor de stocare a laptelui matern precum si a borcanelelor cu hrana pentru copii.
CARACTERISTICI:
- UNIVERSAL - este compatibil cu orice tip de biberon Chicco dar si cu alte tipuri de biberoane
- PRACTIC si EFICIENT - este rapid, foarte usor de utilizat,intretinut, curatat si depozitat/transportat, gratie dimensiunilor reduse ale acestuia,
- GRAD RIDICAT DE SIGURANTA - incalzirea acestuia este simpla, efectuandu-se conform sistemului bain-marie; timpul alocat unui ciclu de incalzire si temperatura hranei pot varia in functie de:
- Tipul (sticla, plastic) si marimea recipientului in care se incalzeste hrana
- Cantitatea si consistenta hranei incalzite
- Temperatura initiala a hranei
- Dotat cu un suport practic pentru incalzirea biberoanelor, recipientelor/containerelor de stocare lapte matern si borcanelelor cu mancare pentru copii.
- Dispune de optiunea de setare a tipului de recipient in care se va incalzi hrana (biberon sau borcanel).
- Dispune de avertizare sonora 5 sunete scurte beep cand se atinge temperatura optima (37 C); daca nu opriti incalzitorul, hrana se va mentine calda pentru o perioada de aproximativ 60 minute din momentul in care a fost pornit ciclu de incalzire.
Dupa expirarea celor 60 de minute, aparatul se opreste automat.
AVANTAJE SI BENEFICII:
Utilizand un Incalzitor electric Chicco Step UP Family economisiti timp, este la indemana si garanteaza ca hrana bebelusului va fi intotdeauna incalzita la temperatura optima (37�C), evitand astfel riscul de supraincalzire al acesteia. De asemenea, proprietatile nutritive si vitaminele laptelui matern sau al altor tipuri de hrana sunt pastrate in integralitatea lor.
RECOMANDARI PENTRU INTRETINERE:
Toate aparatele care functioneaza pe principiul bain-marie trebuie decalcifiate cu regularitate, evitand astfel deteriorarea acestora.
Procedura este simpla: se toarna in incalzitor o solutie compusa din apa si otet (in proportii egale) si se lasa peste noapte sa actioneze.
Se goleste incalzitorul si se toarna (in acest caz) 140 ml de apa, repornindu-se ciclul de incalzire (fara se introduce niciun recipient in interiorul acestuia).
Dupa ce s-a finalizat ciclul de incalzire, lasati incalzitorul sa se raceasca, goliti-l si stergeti-l cu ajutorul unei lavete uscate.
Niciodata nu turnati solutia intr-un aparat aflat deja in functiune."
Caracteristici
  • barcod
    8058664040780
  • Brand
    Chicco
  • Tipul produsului
    Încălzitor