Noriel Joc de masă Bingo - Învață să numeri

195 lei
Cod: A15063A

în Chișinău: 60 lei

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Invata sa numeri alaturi de animalute la fel de vesele si de jucause ca tine, impreuna cu cei mai buni prieteni ai tai!
Iata cum:
Fiecare jucator ia o plansa pe care o asaza in fata lui. Jetoanele se pun cu fata in sus intr-o gramajoara in mijlocul mesei, iar ruleta se pune alaturi de ele.
Pe ruleta sunt cifre identice cu cele de pe jetoane. Atunci cand ii vine randul, fiecare jucator trebuie sa invarta sageata ruletei, impingand-o usor.
Varful sagetii se va opri in dreptul unei cifre si jucatorul trebuie sa gaseasca jetonul cu cifra respectiva in gramajoara de pe masa si sa-l puna pe propria plansa, in caseta care se afla pe acelasi rand cu animalutele care sunt in numar egal cu numarul de pe jeton.
De exemplu, daca ruleta indica cifra 3, jucatorul trebuie sa ia jetonul cu cifra 3 si sa-l aseze pe caseta de pe al treilea rand de pe plansa sa (randul cu 3 elefanti, cu 3 cerbi sau cu 3 vitei - in functie de plansa aleasa).
Castiga jucatorul care isi completeaza primul toate casetele de pe plansa.
Observatie: Daca la ruleta iti pica o cifra pe care o ai deja, nu faci nimic. Trebuie sa astepti sa-ti vina din nou randul ca sa obtii o noua cifra.
Te poti juca si singur, ca sa exersezi ceea ce ai invatat despre cifre!
Alege orice plansa sau pe toate si incearca sa le completezi. Jocul se incheie atunci cand asezi ultimul jeton pe o plansa.
Continut: 4 planse ilustrate, 24 jetoane cu cifre, 1 ruleta cu sageata.
Recomandare varsta: 3 ani+
Observatii: Culorile si detaliile de design pot varia.
Va rugam sa pastrati ambalajul si toate informatiile in legatura cu acest produs pentru referinte ulterioare."
Caracteristici
  • Limba
    Română
  • Brand
    Noriel
  • Pentru
    Fetițe