Cutia Joc de societate Hanabi

205 lei
Cod: A15083A

în Chișinău: 60 lei

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"In acest unic joc de cooperare jucatorii colaboreaza pentru a putea lansa un spectaculos joc de artificii. Insa cu totii trebuie sa-si tina cartile in mana invers, cu spatele in fata, fiindca din greseala s-au incurcat pulberile, fitilurile si rachetele.
Nimeni nu-si poate vedea cartile din mana; de aceea pe de o parte trebuie sa le oferi coechipierilor informatii cruciale, pe de alta parte trebuie sa tii minte toate informatiile pe care ti le-au oferit ceilalti.
Ajutorul reciproc reprezinta cheia succesului: colaborand, veti realiza un spectacol de neuitat si veti evita rusinea de a fi huiduiti de multimea dezamagitahellip;
Un joc în care jucătorii nu sunt adversari, ci coechipieri ce colaborează pentru a atinge un scop comun.
Aceștia intră în pielea pirotehnicienilor care, din neatenţie, au încurcat diferitele pulberi, fitiluri şi rachete necesare pentru marele spectacol de artificii.
Acesta trebuie să înceapă în scurt timp, iar organizatorii sunt cuprinşi de panică căci totul este încurcat. Împreună trebuie să prevină transformarea spectacolului în dezastru!
Antoine Bauza (autorul jocului 7 Wonders) ne-a surprins din nou cu un joc inovativ în care fiecare jucător ţine cărţile invers, cu faţa în afară, astfel încât acestea sunt vizibile numai coechipierilor săi.
Jucătorul trebuie să se bazeze strict pe informațiile primite de la ceilalți jucători atunci când joacă o carte.
La rândul lor, aceștia trebuie să găsească moduri ingenioase de a-i oferi cele mai bune indicii jucătorului.
O adevărată provocare de comunicare și un real efort de echipă.
Un joc de cărți care a primit premiul Spiel des Jahres în 2013, recomandat pentru 2-5 jucători cu vârsta de la 8 ani în sus.
Vârsta recomandată: 8 ani +"
Caracteristici
  • Limba
    Română
  • Brand
    Cutia
  • Pentru
    Fetițe