Weleda cremă nutritivă pentru piele Skin Food

342 lei
Cod: A15551A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Crema nutritiva pentru piele Skin Food este o superba crema hidratanta all in one, cu multiple utilizari.
Poate fi folosita pe fata sau pe corp, pentru maini uscate, ca balsam de buze sau balsam pentru unghii si cuticule, pentru zonele uscate precum coatele – nu exista limitari!
Cu ingrediente naturale si aroma placuta si subtila, se potriveste atat femeilor cat si barbatilor.
Atunci cand plecati in calatorii, veti impacheta un singur produs ce poate inlocui o intreaga trusa si va poate ajuta in multe feluri!
Crema Skin Food de la Weleda este o crema bogata, reparatoare, care patrunde in profunzime, indicata pentru toate zonele de piele uscata, de pe ten sau corp.
Este ideala si pentru pielea uscata, cu cruste, iritatii de frig și care are nevoie de îngrijiri suplimentare.
Formulata cu ulei organic de floarea-soarelui, și a extractelor de trei frați pătați, mușețel, gălbenele și rozmarin, este un remediu excelent pentru revitalizare a pielii obosite si, in general, pentru tenurile lipsite de stralucire, cu carente nutritive.
Skin Food este delicat parfumata cu uleiuri esentiale, precum portocala dulce si lavanda si este alegerea naturala cea mai potrivita pentru îngrijirea de zi cu zi a fetei si a corpului.
Aceasta poate fi folosit si ca o crema de protectie pentru vremea aspră și este excelenta pentru persoanele care petrec mult timp in aer liber."
Caracteristici
  • Brand
    Weleda