Babymoov Pernă anatomică Cosymorpho 2 in 1

895 lei
Cod: A15751A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Tara-producator: FrantaMarime: 54.50 x 35 x 5
Perna a fost special conceputa si testata alaturi de mamici cu scopul de a oferi suportul necesar capului bebelusului, precum si zonei lombare.
Fiecare zona a pernei anatomice a fost conceputa si testata indelung.
Suportul capului: zona laterala mentine o pozitie stabila a capului bebeblusului, iar zona dinmijloc faciliteaza dezvoltarea unei forme corectea capului (evitandplagioencefalia sau sindromulcapului turtit).Suportul lombar: zona laterala impiedica alunecarea bebelusului, mentinandu-i o pozitie dreapta a zonei lombare; iar zona din mijloc a fost conceputa din fibre dense (pentru a evita deformarea ei), precum si din materiale care permit circulatia aerului (pentru a evita supraincalzirea).In crearea suportului a fost utilizata Memory Foam ('Spuma cu Memorie') cu densitate mare, pentru a evita deformarea ei indiferent de presiunea exercitata.
Perna poate fi spalata la masina de spalat.Materialul utilizat permite trecerea aerului, pentru a evita supraincalzirea.
Poate fi utilizata in patut, leagan, scaun auto, etc.Materiale delicate care permit circulatia aerului, in fiecare strat al pernei."
Caracteristici
  • barcod
    3661276143241
  • Vîrstă
    1 luna
  • barcod
    3661276143241