Bright Starts Covoraș educativ Your Way Ball 5 in 1

2 245 lei
Cod: A15793A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Salteluta 5 in 1 Your Way Ball nu este o salteluta oarecare, ci una foarte mare, cu pereti ajustabili si cu 35 de bile colorate - asadar un spatiu de joaca complex care se adapteaza cresterii rapide a bebelusului si il surprinde mereu cu activitati noi.
Jucariile interactive incurajeaza bebelusul sa le exploareze, iar elefantul vesel il va rasplati cu 20 de minute de melodii vesele!
Caracteristici:
Bebelusii vor explora activitatile multiple, multisenzoriale intr-un cuib de joaca unic, sigur si interactiv, alaturi de o multime de jucarii prietenoase
Salteluta ofera 5 modalitati diferite de joaca: joaca nou-nascutilor, etapa de descoperire activa, joaca pe burtica, joaca in fundic, precum si joaca in etapa mersului de-a busilea cand salteluta se transforma intr-un tunel
Salteluta are o suprafata de joaca marita, o multime de jucarii vesele, muzica si lumini – toate asigurand distractia garantata a micutului.
Design-ul unic permite ca salteluta sa se adapteze nevoilor de joaca ale bebelusului, incurajandu-i dezvoltarea fizica, senzoriala si emotionala. Jucaria cu muzica si lumini va intregi distractia bebelusului!
Bebelusul va descoperi activitati interactive in toate etapele de crestere
1.'Joaca pe spate'cu jucariile ce atarna pe bara de jucarii, intr-un spatiu in care se simte protejat (lateralele fiind inchise). Bebelusul isi va exersa abilitatile de coordonare si de prindere.
2.'Joaca pe burtica' – moment in care miscariile si dezvolarea activitatiilor motorii sunt foarte interesante pentru el. Tot acum va invata sa seauto-descopere in oglinda special conceputa.Pernita-suport este foarte utila in aceasta etapa.
3.'Joaca in pozitia de-a busilea' – moment in care va invata despre 'relatia cauza-efect'ajutat in acesta descoperire de jucariile muzicale
4.'Joaca in pozitia sezut'- moment in care jucariile zornaitoare sau cele de dentitie ii vor deveni favorite
Bebelusul va experimenta activitati multi-senzoriale prin varietatea de sunete ale jucariilor si prin imagini si forme viu colorate, invatand astfel sa se coordoneze in gesturi si simturi
Timpul petrecut pe acesta salteluta ii va permite bebelusului sa descopere relatia cauza-efect (gratie jucariilor muzicale ), sa se auto-descopere (gratie oglinzii special concepute) si chiar sa inceapa sa-si coordoneze miscarile si activitatile.
5. Joaca in etapa mersului de-a busilea. Salteluta se transforma intr-un tunel (prin inchiderea a doi pereti), iar bebelusul va face slalom printre mingile colorate.
Joaca cu mingile ii va dezvolat bebelusului atat abilitatile motorii de baza, capacitatea de coordonare ochi-mana, cat si abilitatile de orientare.
Dimensiuni: 61.0 cm x 10.9 cm x 69.9 cm
Varsta recomandata: 0-36 luni
Materialul saltelutei este non-toxic si non-alergic
Necesita 3 baterii AA/LR6, neincluse in colet (1,5 V)"
Caracteristici
  • Tip
    Pentru bebeluşi
  • Brand
    Bright Starts