Badabulle Geantă Vintage

895 lei
Cod: A15801A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Tara-producator: FrantaDescriereO geanta all inclusive, perfecta pentru plimbariule zilnice ale bebelusului
Caracteristici:
Deschidere mare, cu multiple compartimentari interne.
Buzunarele si compartimentele gentutei va vor ajuta sa mentineti toate lucrusoarele bebelusului in ordine si sa gasiti cu usurinta ce aveti nevoie.
Pe langa compartimentele si buzunarele incluse, gentuta are cateva accesorii, foarte utile pentru toate mamicile.
Geanta este foarte stabila (are 4 suporti pentru stabilitate).Geanta permite 2 modalitati de purtare, pe langa atasarea ei la carucior: pe umar sau in mana.
Poate fi atasata tuturor modelelor de caruciore, gratie carligelor incluse.Accesoriile incluse sunt:Salteluta entru schimbat2 carlige de prindere pentru atasarea la caruciorMini geanta pentru suzetaMini-gentuta transparenta pentru diferite obiecteGeanta termica pentru biberoane
Dimensiuni: 44 cm X34 cm X 15 cm
De la inceputurile sale, in urma cu 8 ani, Badabulle si-a urmarit scopul declarat, acela de a face viata tinerilor parinti mai usoara.
Badabulle realizeaza produse utile si in aceeasi masura, in tendinta – fiind foarte apreciate de catre parintii din Franta.
Stim ca timpul este foarte pretios pentru parinti, de aceea Badabulle si-a propus sa dea parintilor oportunitatea de a petrece mai mult timp alaturi de cei mici."
Caracteristici
  • Brand
    Badabulle
  • Țara producătoare
    Franta