Omron Inhalator NE - U 100 Mesh

2 650 lei
Cod: A16303A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Omron U100este cel mai mic aparat de aerosoli din gama Omron care poate fi transportat usor in poseta sau servieta.
Aparatul de aerosoli Omron U100cu ultrasunete functioneaza aproximativ 8 zile (30 minute in fiecare zi) cu ajutorul a doua baterii tip ""AA"" fara a fi necesar reincarcarea bateriilor dupa fiecare tratament.
Optional se poate folosi si un adaptor de curent alternativ pentru utilizarea de durata.
Omron U100 functioneaza cu un singur buton operational astfel incit la apasarea acestuia incepe nebulizarea si ca urmare va permite sa incepeti administrarea de aerosoli.
Medicatia dvs. este intodeauna la indemina, oriunde mergeti si orice ati face.
Aparatul de aerosoli Omron U100functioneaza practic fara zgomot si permite utilizarea discreta pentru tratamentul afectiunilor respiratorii la copii.
Medicamentele utilizate cel mai frecvent pentru tratamentul astmului bronsic sau a bolilor pulmonare cronice si acute pot fi nebulizate cu ajutorul aparatului de aerosoliOmron U100.
Pot fi folosite atit medicamente sub forma de solutie cit si suspensii medicamentoa- se.
Designul unic pentru Omron U100 permite inhalarea la unghiuri de inclinatie diferite ale aparatului datorita tehnolo- giei sale brevetate. Puteti utiliza chiar si la pacientii imobilizati la pat sau culcati.
Acest lucru, impreuna cu zgomotul foarte redus al aparatului Omron U100 atunci cind nebulizeaza il face ideal pentru administrarea de medicamente rapid si eficient la copii.
Cu Omron U100 MicroAir va simtiti protejat atunci cind parasiti casa pentru ca aveti un nebulizator eficient si eficace la indemana.
Aparatul de aerosoli Omron U100 este atit de mic si usor incit puteti sa-l purtati in poseta sau in servieta.
Omron U100MicroAir este livrat cu 2 baterii tip ""AA"" pentru alimentarea aparatului si asigura aproximativ 4 ore de functionare.
Alternativ, pot fi folosite baterii reincarcabile sau optional un adaptor de curent alternativ ce poate fi comandat separat.
Cu un singur buton de operare, Omron U100este complet sub controlul dvs nebulizarea incepe imediat, la simpla apasare a butonului.
Omron U100 MicroAir functioneaza prin vibrarea unei plase (site) metalice care produce aerosoli ce patrund rapid in plamini.
Tehnologia aparatului de aerosoli Omron U100 MicroAir (Vibrating Mesh Tehnology) asigura maxim de performanta fiind utilizat atit acasa cit si in cabinetele medicale.
Omron U100 nebulizeaza practic orice medicatie (consultati intotdeauna medicul curant cu privire la tratament.)
Datorita tehnologiei unice pe care o poseda Omron U100 MicroAir, medicatia este pulverizata in particule foarte fine cu eficienta atit pe arborele bronsic cit si la nivelul alveolelor.
Dimensiunile particulelor de aerosoli permit medicatiei sa fie depusa in mod optim in tractusul respirator. Veti primi mai mult medicament in plamini si foarte putin se va pierde prin expunerea la mediul inconjurator."
Caracteristici
  • Brand
    Omrom