Philips Avent Suzete ortodontice Ultra Soft, 6-18 luni, 2 buc

165 lei
Cod: A15137A

în Chișinău: 60 lei

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Pielea delicată are nevoie de protecţie suplimentară. Graţie tehnologiei noastre FlexiFit, acest disc de protecţie urmăreşte liniile naturale ale feţei bebeluşului pentru o potrivire mai confortabilă.
Cel mic va avea mai puţine urme şi iritaţii pe piele.
Discul nostru de protecţie rotunjit reduce la minimum presiunea şi este delicat cu pielea bebeluşului, calmându-l pe cel mic într-un mod confortabil.
Pielea trebuie să respire, mai ales dacă este vorba de cel mic. Discul nostru de protecţie are 6 orificii de aerisire pentru un debit de aer suplimentar, conceput să reducă iritarea pieli
Tetina comprimabilă din silicon are o formă simetrică ce protejează bolta palatină, dinţii şi gingiile bebeluşului pe măsură ce se dezvoltă.
Cu carcasa de transport poţi steriliza suzeta bebeluşului în cuptorul cu microunde şi o poţi depozita igienic în timpul deplasărilor.
şază suzetele bine clătite în carcasă, adaugă 25 ml/9 fl.oz. de apă şi pune-o în cuptorul cu microunde la 750-1000 W timp de 3 minute. Las-o să se răcească 5 minute, varsă apa şi asta e tot."
Caracteristici
  • barcod
    8710103803652
  • Țara producătoare
    Taiwan
  • Brand
    Philips Avent
  • Componență
    Silicon