Nestle Nan formulă de lapte Antireflux, 0+ luni, 400 g

209,20 lei
Cod: A238A

în Chișinău: 60 lei

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"NAN Antireflux este un amestec pe bază de proteine din zer parțial hidrolizat, ajutând la eliminarea regurgitării la sugari. Datorită unei combinații speciale de componente, amestecul antireflux NAN:

ajută la eliminarea regurgitării
promovează dezvoltarea și întărirea imunității
reduce riscul alergiilor în primele luni decisive ale vieții

Produsul este fabricat din materia primă produsă de către furnizorii selectați, fără utilizarea de ingrediente modificate genetic, conservanți, coloranți și arome. Pentru copiii cu nevoi dietetice speciale. Se utilizează numai conform instrucțiunilor unui medic.

ingrediente:

lactoză, uleiuri vegetale (de floarea soarelui, nucă de cocos, colza nizkoerukovoe), amidon de cartof, parțial proteic hidrolizat din zer, un amestec de vitamine și oligoelemente, L-arginină, L-histidină, colină, L-tirozina, taurina, inozitol, L-carnitină, nucleotide , biotină, cultura lactobacililor L. reuteri (nu mai puțin de 106 CFU / g).

Înainte și după deschiderea produsului depozitat la temperaturi mai mari de 25 ℃ și umiditate relativă de 75%. Băncile de conținut trebuie utilizat în decurs de 3 săptămâni de la deschidere, nu ar trebui să fie depozitate în frigider. Perioada de valabilitate: 2 ani. Data de fabricație (MAN), valabilă înainte de (EXP) și numărul lotului sunt indicate pe partea inferioară a cutiei.

Amestecul trebuie preparat imediat înainte de a fi hrănit. Urmați exact instrucțiunile de gătit. Amestecul diluat rămas după hrănire nu este supus depozitării și utilizării ulterioare. În timpul hrănirii, este necesar ca copilul să fie sprijinit astfel încât să nu se sufocă. Când copilul crește, du-te de la ceașcă. Utilizarea apei unboiled și sticle neprokipyachennyh, precum și depozitarea necorespunzătoare, transport, pregătire și hrănire poate duce la consecințe negative pentru sănătatea copilului.

Pentru prepararea amestecului este necesar să folosiți lingura de măsurare atașată, umplută fără diapozitiv. Stud cantitate incorectă de pulbere - mai mare sau mai mică decât suma specificată în tabel - poate duce la deshidratare organism copil sau afecta puterea. Aceste proporții nu pot fi modificate fără sfatul unui medic. La această vârstă se recomandă adesea introducerea treptată în dieta copilului terci, legume, fructe, carne și pește. Având în vedere diferențele individuale în ceea ce privește nevoile copiilor, solicitați sfaturi de la un profesionist în domeniul sănătății. Dacă medicul dumneavoastră recomandă introducerea mai devreme a produselor noi, reduceți cantitatea de amestec în conformitate cu recomandările."
Caracteristici
  • Cantitate
    400 ml
  • Vîrstă
    6 luni
  • Brand
    Nan
  • Destinație
    Antirecurgitare