cumpără Nestle Nan formulă de lapte Anticolic, 0+ luni, 400 g în Chișinău
cumpără Nestle Nan formulă de lapte Anticolic, 0+ luni, 400 g în Chișinău
SALE

Nestle Nan formulă de lapte Anticolic, 0+ luni, 400 g

200,40 lei
160,30 lei
Cod: A257A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Formula de lapte Nestle NAN Antikolici - special conceputa pentru a preveni colici și de a îmbunătăți digestia și oferi copilul cu toate vitaminele si microelemente necesare pentru creșterea și dezvoltarea corespunzătoare din primele zile de viață. Amestecul cuprinde lipide inteligente care satura organismul cu acizi grași esențiali, întărește sistemul imunitar și îmbunătățește vederea.
Avantajele produsului:
Lactobacillus L.reuteri - susține digestia copilului, reduce timpul de plans de la colici și promovează microflorei sănătoase ale copilului.
glucoza redusa - ajuta la eliminarea disconfortului digestiv într-un deficit de lactaza temporară, care este comună la copii în primele luni de viață.
DHA si ARA - 2 acizi grași speciali prezenți în laptele matern joacă un rol important în dezvoltarea sistemului imunitar al copilului și contribuie la dezvoltarea creierului și a vederii.
OPTIPRO® HA - a dezvoltat o tehnologie specială parțial hidrolizat complex de proteine hipoalergenice, care este ușor de digerat.
Compoziţie: maltodextrină, proteină de zer hidrolizată moderat, uleiuri vegetale, fosfat de calciu, fosfat de potasiu, clorură de calciu,L-arginină, grăsime de peşte, licetină de soia, clorură de magneziu,L-histidină,L-tirozina,bitartrat colină, vitamine,taurină,inozitol,nucleotide, sulfat de fier,L-carnitină,sulfat de zink, cultura L-reuteri (nu mai puţin de 106 KOE/g), sulfat de cupru,sulfat de mangan,iodură de potasiu,biotin.
Tabela de alimentare:
Avertizare: amestecul trebuie pregătit imediat direct înainte de fiecare hrănire.
Urmariti exact instructiunile.Amestecul ramas nu se utilizeaza ulterior.
Întotdeauna ţineţi capul copilului."
Caracteristici
 • Brand
  Nan
 • barcod
  7613035541306
 • Cantitate
  400 ml
 • Destinație
  Comfort
 • Vîrstă
  6 luni