Hipp 1 Оrganic formulă de lapte, 0+ luni, 300 g

350 lei
Cod: A3454A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Lapte de Inceput HIPP 1 Organic pentru Sugari contine toate ingredientele naturale importante pentru dezvoltarea sanatoasa a bebelusului.
Ca pionieri în domeniul producției organice ne bazăm pe cele mai bune ingrediente de calitate organică, de asemenea și pentru formulele de lapte, de decenii. Suntem, convinși că putem avea o contribuție importantă la dezvoltarea sănătoasă a copilului în perioada de timp de după alăptare, prin formulele noastre de calitate organică.
Ingrediente: lapte degresat, zer praf (parţial demineralizat), ulei vegetal, lactoză, prebiotice (galacto de la lactoză), carbonat de calciu, citrat de sodiu, LCPUFA care conţin uleiuri vegetale (lecitină de soia), fosfat de calciu de hidrogen, clorură de potasiu, ulei de peşte, citrat de potasiu , L-fenilalanina, L-tirozina, carbonat de magneziu, de colină, L-triptofan, taurină, vitamina C, sulfat de zinc, sulfat de fier, stabilizator de L (+)-acid lactic, tsitidinmonofosfat probiotice cultura lactic, uridinmonofosfat, adenozin monofosfat, vitamina D , un complex de cupru-lizina, vitamina B1, vitamina B6, iodat de potasiu, sulfat de mangan, vitamina B2, acid folic, vitamina K, selenatul de sodiu, biotina, vitamina B 12.
Metoda de preparare:
Mai întîi se toarnă într-o farfurie adîncă cantitatea necesară de apă fiartă și răcit pînă la 40°С. Apoi se adaogă cantitatea necesară de produs uscat și se amestecă atent pînă la obținerea unei consistențe omogene. Nu se fierbe.
Pentru copilul nou-născut, se iau 10gr. (2 linguri) de produs uscat la 60ml. de apă.
Vîrsta: de la 0 luni"
Caracteristici
  • Cantitate
    300 ml
  • Brand
    Hipp
  • Vîrstă
    6 luni
  • barcod
    9062300134282
  • Destinație
    Copii sănătoși