Weleda Ulei anti-celulită cu mesteacăn

446 lei
Cod: A10767A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Printr-un masaj regulat cu acest ulei inmiresmat de plante medicinale, in combinatie cu o alimentatie echilibrata si cu sportul, pielea castiga in elasticitate, devine vizibil mai neteda si devine sensibil si masurabil mai ferma.
Formula sa activa inovatoare este data de extractele din mesteacan, rozmarin si ruscus.
Uleiurile vegetale pretioase de jojoba, germeni de grau si samburi de caise sunt absorbite in straturile adanci ale epidermului, care asimileaza astfel substantele active continute de aceste uleiuri.
Produs testat dermatologic. Nu contine materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.
Mod de utilizare: Cel mai intens efect se obtine prin utilizarea zilnica a uleiului anti-celulita, cel putin de doua ori pe zi in primele patru saptamani, de preferat dimineata si seara.
Se aplica prin masaj cu miscari circulare. Pentru un efect de durata se recomanda utilizarea zilnica in continuare.
Ingrediente: Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Fragrance (Parfum), Betula Alba Leaf Extract, Limonene, Ruscus Aculeatus Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral."
Caracteristici