Chicco sterilizator electric 3 biberoane

1 250 lei
Cod: A13885A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Sterilizarea este un procedeu foarte important in igiena zilnica a nou-nascutului, deoarece sistemul imunitar al acestuia nu este inca dezvoltat.
In primele 6 luni de viata ale nou-nascutilor, bacteriile reprezinta un factor mare de risc. Bacterii periculoase se dezvolta repede in lapte, iar bebelusii sunt extrem de vulnerabili.Pe baza acestor considerente, este foarte important ca tot ceea ce intra in contact cu laptele sau cu nou-nascutul sa fie sterilizat cu atentie, fie ca vorbim despre biberoane, suzete, pompele san sau alte accesorii.
Actioneaza asupra unui spectru larg virotic (Adenovirus Tip 5,Polio-virus Tip 1, actiune asupra bacteriilor comune (Staphylococcus Aureus, Enterococcus Faecium,E-Coli ) si actiune asupra fungilor (Candida Albicans).
- Sterilizeaza produsele in 8 minute.
- Utilizeaza tehnologia sterilizarii cu abur, una dintre cele mai sigure, eficiente si practice metode de sterilizare.
Foarte usor de utilizat, datorita unicului buton de pornire (nu actioneaza ca buton de oprire, sterilizarea oprindu-se automat dupa efectuarea unui ciclu complet)
- capacul transparent va permite sa urmariti ciclul de sterilizare
- grilele din interior, concepute pentru sustinerea biberoanelor sau accesoriilor, sunt detasabile pentru a permite sterilizarea unor produse mai mari.
- dispune de un design elegant - fapt ce-l face sa fie un accesoriu modern pentru bucataria Dvs.
- Fabricat din polipropilena ( 0% BPA)
AVANTAJE SI BENEFICII:
- Sterilizarea cu aburi este un procedeu rapid, sigur, igienic si mult mai eficient decat metoda traditionala (prin fierbere), oferind in plus protectie suplimentara biberoanelor si accesoriilor, pentru o perioada mult mai mare de timp decat cea oferita de metoda prin fierbere, datorita spatiului etans in care raman produsele dupa incheierera ciclului de sterilizare.
- In acelasi timp, economisiti timp pretios, deoarece sterilizarea cu aburi nu necesita supraveghere, aparatul oprindu-se automat dupa efectuarea ciclului de sterilizare.
RECOMANDARI:
- Timpul alocat sterilizarii biberoanelor si accesoriilor poate varia in functie de numarul de biberoane dat si de cantitatea de apa introdusa in rezervor.
- Pentru evitarea deteriorarii placii de incalzire a sterilizatorului, puteti utiliza apa distilata sau decalcifiati-l 1 data pe sapatamana.
- Decalcifierea se poate face cu ajutorul unei solutii compuse din 100 ml apa si 100ml otet alb. Aceasta se toarna in rezervorul sterilizatorului, lasandu-se sa actioneze peste noapte. Clatiti-l apoi, turnad in rezervor 300 ml de apa."
Caracteristici
  • Tipul produsului
    Sterilizator
  • Brand
    Chicco