Chicco Scăunel pentru alimentație Polly 2 in 1

3 250 lei
Cod: A13874A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Scaun de masa Chicco Polly 2 in 1, 6luni+
Chicco Polly 2 in 1 este un scaun de masa conceput a fi utilizat incepand cu varsta de 6 luni pana la 3 ani.
In prima etapa de crestere a copilului, acest scaun de masa este un produs extrem de util atat parintilor dar si copilului, astfel incat diversificarea hranei se poate face intr-un mod placut, sigur si confortabil. I
n momentul in care copilul invata sa manance singur, reductorul scaunului de masa poate fi inlaturat, iar tavita poate fi detasata, copilul putand fi asezat astfel la masa parintilor, bucurandu-se impreuna de unul dintre momentele frumoase si importante ale zilei.
Functionalitati:
- Reductor captusit si detasabil, pentru asigurarea unui confort sporit si siguranta in primele luni din momentul diversificarii hranei, cand bebelusul nu poate sta foarte bine in sezut.
- Spatarul este ajustabil in 3 pozitii.
- Suportul pentru picioare poate fi dispus in pozitie orizontala, pentru a crea un spatiu confortabil copilului, dupa momentul finalizarii mesei in conditiile in care acesta va dori sa se relaxeze.
- Acest suport poate fi reglat in inaltime, in 3 pozitii distincte, astfel incat piciorusele copilului sa fie pozitionate in mod corect, in functie de fiecare etapa de crestere a acestuia.
- Cadrul scaunului de masa este ajustabil in inaltime in 7 pozitii distincte, astfel incat, pe masura ce copilul se dezvolta, sa poata fi pozitionat si la masa parintilor.
- Polly 2 in 1 dispune de 2 roti (montate in spatele bazei inferioare a scaunului), pentru a putea fi deplasat cu usurinta in casa si de 2 opritoare antialunecare, pentru o siguranta maxima, in conformitate cu prevederile normativelor europene.
- Dispune de o centura avand un sistem de inchidere in 5 puncte de siguranta si un opritor pozitionat intre piciorusele copilului pentru a evita alunecarea acestuia din scaunel.
- Tavita este dubla si detasabila: una pentru momentul in care copilul este hranit si una pentru momentul in care va dori sa se joace.
- De asemenea, scaunul dispune de un sistem practic, care permite agatarea tavitei in spatele cadrului scaunului de masa, atunci cand acesta este inchis.
- Husa este confectionata din PVC non-toxic, foarte usor de curatat cu ajutorul unei carpe umede.
- Inchis, scaunul de masa este ultracompact si poate fi depozitat/transportat cu usurinta si poate sta singur in pozitie verticala.
Dimensiuni:
- Inchis: 25.5 x 82
- Deschis: 63.5 x 82 x 104 cm
- Greutate: 10 kg"
Caracteristici
  • Brand
    Chicco