Descrierea
Fermenți lactici activi pentru prepararea produselor lactate naturale în condiții de casă
Întărirea imunității
Mod de pregătire
Încălziți 1,0-3,0 l de lapte fiert sau ultrapasteurizat până la temperatura +37hellip;+40 0 C
Adăugați fermenții în lapte și amestecați până la dizolvare completă. Turnați amestecul într-un vas cu capac.
Înveliți cu o plapumă și lăsați la cald pentru 6-8 ore sau folosiți iaurtiera
Păstrați produsul gata în frigider la temperatura de +2 +4 С nu mai mult de 3 zile
Instrucțiuni de utilizare – în interiorul ambalajului
Un produs din lapte fermentat cu gust moale și plăcut, având o compoziție bacteriană unică.
Conține trei tulpini de bacterii eficacitatea cărora este dovedită clinic.
Consumul regulat reduce frecvența răcelilor și simptomelor, precum febra, tusea, nas înfundat.
Reduce considerabil numărul îmbolnăvirilor pe an.
Compoziția
Streptococcus thermophilus
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus
Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterium lactis
Nu este un medicament.
Fără OMG
ЕАС"
Caracteristici
- ProducatorUcraina
- barcod4820148055474