Weleda Cremă de mâini cu cătină

176 lei
Cod: A10771A

în Chișinău: 60 lei

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Crema de maini Weleda cu extract de catina este ideala pentru ingrijirea intensiva a mainilor, ori de cate ori este nevoie.
Crema este foarte repede absorbita de piele si va rasfata simturile cu parfumul sau proaspat de citrice.
Uleiul pretios de catina este bogat in vitamina C si acizi grasi nesaturati, care protejeaza pielea si unghiile impotriva deshidratarii si pierderii lubrifierii.
Uleiul de susan continut reechilibreaza balanta naturala a pielii, mainile aspre si ostenite devenind din nou fine si matasoase.
Crema de maini cu extract de catina nu contine nici substante sintetice pentru parfum, culoare si conservare, nici materii prime pe baza de uleiuri minerale.
Produs testat dermatologic. Nu contine materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.
Ingrediente: Water (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Alcohol, Hydrolyzed Beeswax, Tapioca Starch, Lysolecithin, Beeswax (Cera Flava), Glyceryl Stearate SE, Hippophae Rhamnoides Oil, Xanthan Gum, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Geraniol, Citral"
Caracteristici
  • Întrebuințare
    Pentru mîini
  • barcod
    4001638097499
  • Brand
    Weleda