Weleda Deodorant cu citrice, 100 ml

372 lei
Cod: A10710A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Uleiurile esentiale din coaja fructelor de citrice au un efect dezodorizant bland, fara a afecta functiile naturale ale pielii.
Aceasta inseamna ca procesele naturale de eliminare a substantelor prin piele, necesare bunei functionari a unui organism sanatos, nu sunt oprite, porii nefiind inchisi.
Eficienta si toleranta de catre piele sunt testate dermatologic.Deodorantul cu citrice este distribuit sub forma de recipient cu pulverizator fara utilizarea altor substante pentru aceasta.Ingrediente: Alcohol, Water (Aqua), Limonene, Fragrance (Parfum), Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Linalool, Geraniol, Citral, Farnesol.Nu vaporizati in directia ochilor sau a mucoaselor.
Produs inflamabil. Nu contine materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.Indicatii:
Prospetime naturala cu uleiuri eterice naturaleIngrediente active: ingrediente naturale pure si nu contin saruri de aluminiu sau substante chimice ce ar putea dauna. In locul lor, deodorantele Weleda contin uleiuri esentiale naturale din flori si plante medicinale; uleiuri eterice din coaja fructelor de citrice."
Caracteristici
  • Brand
    Weleda