Weleda Pastă de dinţi cu ratanhia

155 lei
Cod: A10699A

în Chișinău: 60 lei

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Pasta de dinti cu ratanhia, 75 mlWeledaPasta de dinti racoritoare cu ratanhia de la Weleda curata dintii delicat dar temeinic, datorita unei pudre abrazive naturale din carbonat de calciu (calcar).
Prin intrebuintarea regulata a acestei paste de dinti Weleda, placa dentara este indepartata complet, preintampinand aparitia cariilor.
Radacina de ratanhia, planta din flora spontana a Anzilor peruani, este bogata in tananti: extractele radacinii de ratanhia tonifica tesuturile, prevenind sangerarile gingivale.
Uleiurile eterice naturale de menta si izma creata confera o senzatie deosebita de prospetime si o respiratie proaspata de durata.
Mod de utilizare: Aplicati pasta pe o periuta de dinti uscata, cu care veti curata apoi dintii si gingiile cu mici miscari circulare.Ingrediente: Water (Aqua), Calcium Carbonate, Glycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Alcohol, Krameria Triandra Root Extract, Commiphora Myrrha Extract, Xanthan Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Foeniculum Vulgare (Fennel) Oil, Limonene, Ammonium Glycyrrhizate. Produs testat dermatologic. Nu contine materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici."
Caracteristici
  • Brand
    Weleda