Weleda Baby Cremă de gălbenele pentru zona scutecului

234 lei
Cod: A10683A

în Chișinău: 60 lei

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"DACA Tăul Este pielea bebelușului roșie ȘI ȘI sensibila Prezinta RANI, de galbenele pentru Crema zona scutecului o VA de liniști datorită oxidului de zinc Conținut. Crema pentru zona scutecului Add pielii onu pentru ao Stratocaster impermeabil de umezeală proteja. Ranile DIN zona scutecului pot apărea SI în Perioada aparitiei dinților. Cum acționează: Cearaacute; Pura de Albine, Lanolina mai ales ȘI vegetală DIN Crema de zincul galbenele pentru zona scutecului o BARIERA formează naturala protectoare a Delicata Între pielea bebelușului ȘI DIN scutec umezeala. IMEDIAT Dupa aplicarea cremei, de Galbenele ȘI extractele mușețel Incep Să calmeze zona. Gălbenelele au efect vindecător, mușețelul reduce inflamațiile IAR ȘI calmează pielea.Uleiurile de migdale organice pretioase de ȘI Stimuleaza regenerarea pielii Susan ȘI o cu blândețe îngrijesc.
Rezultatul VA fi la un deja vizibil Schimb de urmatorul scutec.
Mod de Aplicare: La schimbatul scutecului POTI Curata fundulețul cu onu Prosop bebelușului Sau un material ONU de îngrijire în ai moale impregnat de corp PUTIN lapte cu galbenele. Dupa aceea DIN Aplică plin de galbenele pentru Crema zona scutecului, masează PINA se îmbibă încet version piele, pentru un ONU CREA ADEVARAT Stratocaster protector fundulețul iritat Între ȘI umezeală. DACA Este Foarte iritația roșie Sau dureroasă, se Recomanda de Să Galbenele Utilizare de deseuri Crema pentru zona scutecului de la schimbatul FIECARE scutecului Dată. Dupa ce sa calmat, se crasnii la reveni de corp cu Crema Galbenele pentru îngrijirea zilnică a fundulețului.Indicată pentru: Bebelusi au fundulețul difereniază Roșu, dureros ȘI sensibil au o Sau DACA de iritație cauzată apariția dinților.NU contine prim materii provenite DIN Uleiuri minerale, aditivi ȘI Sintetice parfumuri, COLORANTI Sau de conservare Agenți sintetici.

Ingrediente
Apa (Aqua), Sesamum Indicum (susan) Ulei de semințe, Prunus Amygdalus Dulcis (migdale dulci) Ulei, oxid de zinc, Cocos nucifera (nuca de cocos) Ulei, poligliceril-3 Poliricinoleatul, Beeswax (CeraAlba), lanolină, alcool, extract de Calendula officinalis floare , Chamomilla recutita (Extract Matricaria flori, Acacia Senegal Gum, guma xantan, stearat de magneziu, gliceril caprilat, sorbitan Olivate."
Caracteristici
  • Brand
    Weleda