Descrierea
Fermenți lactici activi pentru prepararea produselor lactate naturale în condiții de casă
Mod de pregătire
Încălziți 1,0-3,0 l. de lapte fiert sau ultrapasteurizat până la temperatura +37hellip;+40 0 C
Adăugați fermenții în lapte și amestecați până la dizolvare completă. Turnați amestecul într-un vas cu capac.
Înveliți cu o plapumă și lăsați la cald pentru 6-8 ore sau folosiți iaurtiera
Păstrați produsul gata în frigider la temperatura de +2hellip;+80 С nu mai mult de 3 zile
Instrucțiuni de utilizare – în interiorul ambalajului
Iaurtul preparat de casă – produs natural și delicios pentru consum zilnic
Nu conține aditivi
Normalizează digestia, contribuie la eliminarea toxinelor nocive.
Este o sursă excelentă de aminoacizi, vitamine, calciu și alți nutrienți esențiali benefici.
Consumul zilnic de iaurt contribuie la menținerea sănătății și întărirea sistemului imunitar, previne riscul bolilor respiratorii și crește rezistența la apariția infecțiilor intestinale.
Compoziția
Streptococcus thermophilus
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus
Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterium lactis
Fără OMG
ЕАС"
Caracteristici
- ProducatorUcraina
- barcod4820148055313