Sodasan Soluţie organică contra grăsimilor şi murdăriilor rezistente, Orange 0,5 L

75 lei
Cod: A8069A

în Chișinău: 60 lei

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Descriere produs:
Soluţie universală de o concentraţie înaltă pentru înlăturarea murdăriilor rezistente şi grase. Economă în folosire. Sunt suficiente doar 3 ml pentru obţinerea a 10 l de soluţie de spălat, în timp ce la alţi producători, soluţia concentrată se dizolvă în proporţie de 60-120 ml la 10 l. Îndepărtează grăsimea, murdăriile rezistente, urmele de la cauciucuri pe podea, urmele de pixuri, de vopsele pe bază de ulei, urmele de clei, carioca, ojă de unghii etc. Înlătură mirosul neplăcut! Este potrivit pentru spălatul podelelor, a teracotei, a tehnicii sanitare şi a altor suprafeţe netede.Dosare:
Modalităţi de utilizare: agitaţi înainte de a folosi. Dizolvaţi soluţia de spălat în proporţie de 3 ml la 10 l apă sau folosiţi nedizolvată pentru murdării rezistente.Compoziție:
Compoziţie: 30% SAS de zahăr (SAS neionogeni), apă, 5-15% sulfat de spirt al uleiului de cocos (SAS anionici), 5% ulei de portocale, spirt, citrat.
* Ingrediente din gospodăriile organice certificate .
Zahăr SAS (tenzidă de zahăr) (Alkylpolyglucosides, APG) – SAS, foarte protector pentru piele, biodegradabilă fără daune pentru mediul înconjurător. La producerea ei sunt folosite ingrediente vegetale – ulei de cocos, zahăr şi amidon.
Sulfat de spirt al uleiului de cocos – se obţine din uleiul de cocos. Puterea de curăţare acţionează mai mult decât la alte săpunuri obişnuite.
Ulei de portocală – înlătură grăsimile şi mirosurile neplăcute.
Alcool (spirt) – se foloseşte pentru reglarea viscozităţii.
Citraţi – sare de acid citric. Se foloseşte pentru înlăturarea petelor şi pentru descompunerea depunerilor de calcar. Acţionează împotriva formării spontane a spumei de săpun în apa dură. Spuma în plus poate diminua cu 40% capacitatea de curăţare a substanţelor de spălat. Citratul de natriu este un dedurizator şi înlocuieşte fosfaţii care, de obicei sunt adăugaţi pentru a îmbunătăţi de câteva ori activitatea şi proprietăţile substanţelor organice active de suprafaţă (SAS). Ei ajută SAS să pătrundă mai bine şi mai adânc în ţesătură şi să spele toată murdăria."
Caracteristici
  • Brand
    Sodasan