Cillit Bang Spray pentru grasime, 750 ml

78,35 lei
Cod: A6600A

în Chișinău: 60 lei

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Cillit Bang Turbo Power Cleaner 750ML
Noul Cillit Bang Turbo Power pentru grasime si stralucire, Actioneaza Rapid! Elimina eficient petele dificile de grasime sau mancare arsa.
Ideal pentru: tacamuri, farfurii, plite de cuptor, oale si tigai, blaturi de lucru, frigidere, otel inoxidabil, gresie, gratare, dulapuri, aparate, usi, hote, jaluzele metalice, pubele, mobilier de gradina, biciclete, jante auto, marmura, granit si suprafete din piatra naturala, sticla(clatiti dupa utilizare).
Instructiuni de utilizare:
1. Rotiti capacul verde pe pozitia ON
2. Daca nu sunteti sigur de rezistenta suprafetei pe care doriti sa o curatati, testati produsul pe o portiune mai putin vizibila
3. Lasati suprafetele fierbinti sa se raceasca inainte de a utiliza produsul
4. Tinand flaconul in pozitie verticala si al cel putin 20cm distanta de suprafata, pulverizati direct pe suprafata care urmeaza sa fie curatata si stergeti cu un burete
5. Clatiti bine cu apa si stergeti cu o carpa umeda
Pentru farfurii, oale, tigai si alte suprafete non-poroase care vin in contact direct cu produsele alimentare: pulverizati pe depunerile alimentare fara sa adaugati apa si lasati produsul sa inmoaie depunerile maxim 30 de minute, dupa aceea clatiti cu apa.
A nu se lasa la indemana copiilor!
Nu pulverizati in apropierea ochilor!
Expira la 12 luni de la deschidere!"
Caracteristici
  • barcod
    5011417540176
  • Cantitate
    750 gr
  • Brand
    Cillit Bang