Libresse Absorbante Invisibile Normal Clip Duo , 20 buc

49 lei
Cod: A4544A

în Chișinău: 60 lei

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Libresse Ultra sunt absorbante subtiri prevazute cu Tehnologia SecureFit. Absorbantele au fata si spate, ca si tine si au un design unic, datorita caruia raman fixate si urmaresc miscarile corpului tau. Deoarece cu cat sunt mai bine adaptate, cu atat te vei simti mai in siguranta. Absorbantele Libresse Ultra acopera o gama variata de absorbante subtiri - de zi si de noapte, cu sau fara aripioare, precum si de diferite lungimi, pentru toate nevoile tale. Te simti sigura in orice moment, indiferent de ce vrei sa faci!

Noile absorbante Libresse Ultra Dry Fast sunt inspirate de femei, avand o forma unica, fata-spate, pentru a se potrivi perfect corpului tau. Absorbantele au o grosime de 3 mm, o lungime 240 mm, avand o capacitate de absortie de 4 picaturi. si pentru ca increderea este totul, datorita noii tehnologii Dry Fast si a stratului superior mai delicat, absorb si mai rapid, pentru ca tu sa te simti mai proaspata si mai increzatoare. in tine si in ele.
Noile absorbante Libresse Ultra:
- Datorita tehnologiei Secure Fit cu forma unica fata-spate, sunt special create pentru a se potrivi corpului tau.
- Cu tehnologia Dry Fast absorb si mai rapid, ca tu sa te simti mai confortabil.
- Strat superior mai fin care, in contact cu pielea, este deosebit de delicat.Pentru: FemeiTip produs: AbsorbantGreutate (grame): 200"
Caracteristici
  • Brand
    Libresse