Hipp 3 Organic Junior formulă de lapte,12+luni, 500 g

188,70 lei
Cod: A4336A

în Chișinău: 60 lei

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"Amestec de lapte organic HiPP 3 organic a fost special conceput pentru copiii mai mari de 12 luni ca hrană suplimentară la dieta de zi cu zi.
Este bine absorbit si ajuta la normalizarea procesului digestiv a copiilor care deabia incep să se obișnuiască cu hrana de adult.
Avantaje: - fabricat din ingrediente organice - nu conțin organisme modificate genetic - fără amidon - nu conțin coloranți, conservanți, arome artificiale - fără gluten - fără adaos de zahăr.
Datorita complexului echilibrat de vitamine si minerale formula pentru sugari HiPP 3 organic întărește sistemul imunitar și este o sursă suplimentară de substanțe nutritive pe care copilul nu le poate obține doar prin mâncare. Datorita compozitiei sale, acesta oferă un amestec nutritiv saturat și raportul optim de calciu cu fosfor care contribuie la absorbția lor mai bine și bună pentru mineralizarea dintilor și a oaselor.
Principalul indicator al calității pentru sugari este laptele de o vaca organic. Se obține de la vacile care consumă furaje care conțin numai ingrediente naturale, ecologice.
Prin urmare, acesta are o valoare nutrițională specială și un efect benefic asupra sistemului digestiv al copilului.
După primul an de viata, corpul unui copil devine mai puternic, dar rămâne vulnerabil la efectele nocive ale mediului.
Este perfect ca o bază pentru terci dimineața și ca lapte gustos si hranitor pe noapte.
Compoziție: - lapte degresat (produs organic), uleiuri vegetale (floarea soarelui, rapiță, oleina de palmier), praf de lactoză, zer parțial demineralizat, maltodextrină, carbonat de calciu, citrat de potasiu, clorură de sodiu, clorură de magneziu, vitamina C, fier lactat , L-triptofan, sulfat de zinc, nucleotide (uridină monofosfat, monofosfat citidină, adenozin monofosfat), niacin, acid pantotenic, sulfat de cupru, vitamina E, vitamina D, vitamina B1, vitamina B6, vitamina A, vitamina B2, iodat de potasiu, sulfat de mangan, acid folic, vitamina K, seleniu, biotina, vitamina B12"
Caracteristici
  • Cantitate
    500 ml
  • Brand
    Hipp
  • Vîrstă
    1,5 ani
  • barcod
    9062300139348
  • Destinație
    Copii sănătoși