BabyOno interfon cu muzică și lumină

1 122 lei
Cod: A3752A

în Chișinău: gratis

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"INTERFON ELECTRONIC BABY ONO cu lampă de noapte și cutie muzicalăă de leagan BabyOno 450m.
Cu sistemul interfonului BabyOno nu mai trebuie sa vă faceți griji cu privire la siguranta copilului dumneavoastra .
Aveți posibilitatea să desfășurați activitățile de zi cu zi în alte domenii și să nu vă faceți griji de ceea ce face copilul în acest timp.
În cazul în care copilul se trezește și începe să plângă sau să facă gălăgie , interfonul BabyOno va semnalizeaza acest lucru, are o gamă largă de acțiune, până la 450 m în spațiu deschis.
Permite să fim aproape de copil chiar daca ne-am afla în grădină sau la etaje diferite . Interfonul BabyOno este echipat cu:
Control volum receptor, lampă de noapte, cu o cutie muzicală cu cântece de leagăn, și un clips care permite deplasarea cu ușurință a receptorului atașat la curea.
Prevazut cu 2 canale de lucru, nu permite să interfereze cu alte aparate electronice din apropiere .
Atunci când copilul se trezeste se poate opta ca unitatea de emisie să aprinda lampa și/sau să porneasca cântecele de leagan.
Emițătorul și receptorul sunt alimentate de la retea sau cu baterii de 9 V care va permite să utilizați aparatul și in aer liber.
CARACTERISTICI
- Produs de bună calitate al unei firme cu renume- Distanța de acoperire de 450 de metri (în spațiu deschis)- 2 canale de lucru ajută reducerea interferentelor- Volum ajustabil la receptor-
Receptorul prevazut cu LED-uri care indică nivelul de zgomot- Prevăzut cu funcție de cântec de leagăn- Funcție de lampă de veghe- Clips pentru atașare la centura-
Setul include două unitati: transmițător, care este plasat in apropierea copilului și receptor portabil- Alarma Dual: Vizual - LED-uri intermitent Voce – se poate auzi vocea copilului- Alimentat de la baterii și sursa de alimentare.- Poate rula pe baterii alcaline sau reîncarcabile (baterii alcaline incluse)- Un dispozitiv care vă va da 100% relaxare."
Caracteristici
  • Brand
    BabyOno
  • Țara producătoare
    Polonia
  • Țara producătoare
    Polonia
  • barcod
    5904341200721