Nestle Nan 2 formulă de lapte acidolactic, 6+ luni, 400 g

201,05 lei
Cod: A255A

în Chișinău: 60 lei

în Moldova: detalii la telefon

Descrierea
"NAN Acidolactat este obţinut prin fermentarea cu ajutorii bacteriilor acidolactici. NAN Acidolactat este amestec absolut adaptat,care va asigura copilul cu toate nutriente alimentare necesare pentru dozvoltarea lui fizică şi mentală optimală şi reglează digestie. NAN Acidolactat este indicat pentru alimentaţie copiilor sănătoşi de la naştere în caz cînd alăptarea la sîn este imposibilă.

Compoziţie:zer demineralizat,lactoza,ulei vegetal,lapte degresat,amidon,maltodextrină,citrat de calciu,lecetina de soia,citrat de potasiu,clorură de mangan, vitamine,clorură de sodiu, L-fenilalanină, clorură de calciu, taurină,L-ghistighină,sulfat de fier,sulfat de zinc,inozitol,cultura de bacterii termofile (nu mai puţin de 107 KOE/g),cultura de bifidobacterii (nu mai puţin de 106 KOE/g), L-carnitină,sulfat de cupru,iodură de potasiu,sulfat de mangan,biotină,selenat de natriu. Fabricat cu utilizarea laptelui degresat şi zerului de lapte.

Datorităcombinaţiei componentelor protectoare “prima protecție”, NAN Acidolactat contribuie la dezvoltarea şi intărirea imunităţii copilului în primele luni importante ale vieţii.

BL Complexul probiotic în NAN ® - ajută la menţinerea microflorei sănătoase și la întărirea imunităţii.

BIO fermentarea amestecului şi bifidobacterii vii - îmbunătăţeşte microflora intestinului,contribute la protecţie impotrivă infecţiilor intestinale.

Proteină OPTIPRO ® - se absorbă ușor, oferind creşterea optimală şi dezvoltarea copilului."
Caracteristici
  • Cantitate
    400 ml
  • Vîrstă
    12 luni
  • Brand
    Nan
  • Destinație
    Lapte fermentat