Luni 05 Dec 2016
Suport:067-30-10-10
Ați adăugat produsul cu success !

Contacte

0-67-30-10-10
0-68-88-55-59

0
0
Coșul
Conținutul comenzii:
Total: 0 lei
Reducere: 0 lei
Livrare: 20 lei
Preț final: 20 lei
Bonusuri: 0 bonusuri
Plasează comanda
Vă reamintim că livrarea e gratuită pentru cumpărăturile mai mari de 250 lei !
Livrare posibilă pentru ziua de mâine, în orice moment!

VIVO maiele pentru brânză, 4x0,5gr

8000 lei / un
4 un
Cantitate/Masă
un

Adaugă în coș

Adaugă în favorite

Product description
Rating:
Rate
5 15

VIVO maiele pentru brânză, 4x0,5gr - description:

Brânză maiele sunt bacterii pentru prepararea brânzeturilor la domiciliu. Branza de vaci este produsă prin coagularea termică a proteinelor din lapte și separarea de ser. În acest caz, proteine devine mai accesibile pentru activitatea normala a organizmului . De aceea, brânza este frecvent utilizată pentru a corecta digestia copiilor bolnavi. Branza de vaci conține o cantitate relativ mare de aminoacizi esențial (metionina). Ea este introdusă pentru a compensa deficitul de proteine în curs de dezvoltare . Branza de vaci contine o proteina din lapte complet, precum și minerale, cum ar fi calciu și fosfor în raportul optim de 1:2. tot ceea ce este necesar pentru dezvoltarea scheletului si muschii la copii.

PREPARAREA: Aveți nevoie, de lapte, maiele VIVO, recipienți. Un litru de lapte se fierbe și se răcește pînă la 30-40C. În sticluța cu maiele se toarnă puțină apă (bacteriile se dizolvă în apă). Turnați conținutul sticluței în lapte, puneți laptele în recipienți. Se lasă 8 ore la cald la temperatura de 37-40C. După 8 ore compoziția e bună de mîncat. Se păstrează timp de 2, 3 zile.

ID: 8132
Code: RN-670
Producator: Ucraina
Barcode:4820148050141
Comentariile clienților
Lăsați un comentariu