Sîmbătă 03 Dec 2016
Suport:067-30-10-10
Ați adăugat produsul cu success !

Contacte

0-67-30-10-10
0-68-88-55-59

0
0
Coșul
Conținutul comenzii:
Total: 0 lei
Reducere: 0 lei
Livrare: 20 lei
Preț final: 20 lei
Bonusuri: 0 bonusuri
Plasează comanda
Vă reamintim că livrarea e gratuită pentru cumpărăturile mai mari de 250 lei !
Livrare posibilă pentru ziua de mâine, în orice moment!

SODASAN Soluţie organică lichidă pentru spălarea vaselor (0,5 L)

8500 lei / un
500 ml
Cantitate/Masă
un

Adaugă în coș

Adaugă în favorite

Product description
Rating:
Rate
5 15

SODASAN Soluţie organică lichidă pentru spălarea vaselor (0,5 L) - description:

certificate ecologiceDescriere produs: 

SODASAN Detergent lichid de vase organic-concentrat 0,5 l
Spală vesela calitativ şi inofensiv, fără efort! Îndepărtează rapid murdăria şi grăsimile! Conferă veselei luciu şi nu lasă urme. În compoziţia sa sunt incluse doar ingrediente vegetale inofensive de provenienţă organică. Formula specială Vă protejează mâinile de la uscare şi le face moi la atingere. Economă în folosire!

Gândindu-se la securitate, în trecut, oamenii foloseau soda la spălarea veselei, deoarece soda are capacitatea de a înlătura grăsimea şi de a deduriza apa. Dar, din păcate, ea acţionează negativ asupra pielii mâinilor, deoarece îndepărtează şi grăsimea de pe piele. În plus, soda nu este destul de efectivă

Dosare: 

Modalităţi de utilizare: Agitaţi înainte de folosire. Aplicaţi 1 picătură de soluţie pe burete, spălaţi vesela şi clătiţi cu apă.

Compoziție: 

Compoziţia: >30% apă, 15-30% sulfat de spirt de ulei de cocos (SAS anionici), <5% SAS de zahăr (SAS neionogeni), oţet, sare de bucătărie, acid citric, acid lactic, uleiuri eterice care conţin citral, limonen şi geraniol.

Sulfatul de spirt – se produce din uleiul de cocos. Puterea sa de curăţare acţionează mai mult decât la săpunul obişnuit.
Zahăr SAS (tenzidă de zahăr) (Alkylpolyglucosides, APG) – SAS, foarte protector pentru piele, biodegradabilă fără daune pentru mediul înconjurător. La producerea ei sunt folosite ingrediente vegetale – ulei de cocos, zahăr şi amidon.
Oţetul– are o acţiune dezinfectantă, antibacteriană, conferă luciu, neutralizează rămăşiţele de la soluţiile de spălare şi săpun.
Sarea de bucătărie se obţine în rezultatul evaporării sărurilor naturale, extrase din adâncul pământului. Aceste săruri se deosebesc printr-o concentrare înaltă de NaCl şi un conţinut scăzut de impurităţi.
Acid citric – acidul citric organic, se conţine în multe fructe, în sucurile de lămâie şi de sfeclă, în lapte. Completamente biodegradabil. Descompune depunerile de calcar, chiar şi în cazul depunerilor rezistente. Corectează nivelul de pH în săpunurile lichide. În soluţiile de spălare obişnuite se foloseşte acid citric sintetizat chimic.
Acid lactic – în natură, acidul lactic se formează în rezultatul fermentării acidolactice (la înăcrirea laptelui, a verzei murate, la muratul legumelor, la învechirea caşcavalului, la însilozarea nutreţurilor), în ţesuturile animalelor, plantelor precum şi a microorganismelor. Are proprietăţi antimicrobice, antibacteriene şi antiinflamatorii.
Uleiurile eterice – un amestec mirositor de substanţe volatile lichide, emanate din materiale vegetale (prin distilare, extracţie, presare). Se folosesc pentru a reda un miros plăcut produselor cosmetice.

 

ID: 8067
Code: KW-385
tip: Spalarea manuala
Barcode:4019886000239
Comentariile clienților
Lăsați un comentariu