Vineri 24 Mar 2017
Suport:067-30-10-10
Ați adăugat produsul cu success !

Contacte

0-67-30-10-10
0-68-88-55-59

0
0
Coșul
Conținutul comenzii:
Total: 0 lei
Reducere: 0 lei
Livrare: 30 lei
Preț final: 30 lei
Bonusuri: 0 bonusuri
Plasează comanda
Vă reamintim că livrarea e gratuită pentru cumpărăturile mai mari de 300 lei !
Livrare posibilă pentru ziua de mâine, în orice moment!

SODASAN Soluţie organică universală de curăţare (1 L)

12400 lei / un
1 un
Cantitate/Masă
un

Adaugă în coș

Adaugă în favorite

Product description
Rating:
Rate
5 15

SODASAN Soluţie organică universală de curăţare (1 L) - description:

certificate ecologice Descriere produs: 

SODASAN Detergent lichid universal de curăţenie, organic Sensitive 1 l

Se potriveşte ideal pentru spălarea podelei şi a altor suprafeţe din casă (mese, pereţi, mobilă etc.), deoarece în compoziţia sa intră doar săpun curat de iarbă. Doar ulei din soia si floarea soarelui, obţinut prin creşterea lor organică, sunt folosite în producerea săpunului acestei soluţii de curăţat. Înlătură uşor grăsimea şi alte murdării.

Dosare: 

Modalităţi de utilizare: agitaţi înainte de a folosi. Dizolvaţi soluţia conform proporţiei: 25 ml la 5 l. apă. Pentru murdării rezistente, folosiţi soluţia nedizolvată, aplicaţi pe burete, ştergeţi suprafaţa murdară şi clătiţi cu apă. Cantitatea soluţiei de spălat depinde de nivelul de murdărire a suprafeţei. 1 l = 40 folosiri

Compoziție: 

Compoziţie: > 30% apă, 5-15% SAS de zahăr (SAS neionogeni), <5% săpun organic vegetal (SAS anionici), acid citric, spirt, glicerină, bicarbonat de natriu, uleiuri eterice.

Zahăr SAS (tenzidă de zahăr) (Alkylpolyglucosides, APG) – SAS, foarte protector pentru piele, biodegradabilă fără daune pentru mediul înconjurător. La producerea ei sunt folosite ingrediente vegetale – ulei de cocos, zahăr şi amidon.
Săpun vegetal organic – făcut prin combinarea efectivă a grăsimilor şi uleiurilor vegetale curate şi a substanţelor organice active de suprafaţă (SAS) ale proteinelor. SAS unesc apa şi grăsimile prin capturarea lor de către diverse părţi ale moleculei. Astfel, particulele grase ale murdăriei se spală de pe fibra hainelor şi datorită structurii lor, SAS menţin particulele de murdărie în stare de suspans, fără a le permită să se aşeze din nou pe fibrele ţesăturii.
Acid citric – acidul citric organic, se conţine în multe fructe, în sucurile de lămâie şi de sfeclă, în lapte. Completamente biodegradabil. Descompune depunerile de calcar, chiar şi în cazul depunerilor rezistente. Corectează nivelul de pH în săpunurile lichide. În soluţiile de spălare obişnuite se foloseşte acid citric sintetizat chimic.
Alcool (spirt) – se foloseşte pentru reglarea viscozităţii.
Glicerina – menţine viscozitatea soluţiei de spălat, hidratează pielea, dizolvant.
Bicarbonat de natriu (hidrocarbonat de natriu (soda) – sare cristalică care se foloseşte pentru înlăturarea durităţii apei şi pentru degresare.
Uleiurile eterice – un amestec mirositor de substanţe volatile lichide, emanate din materiale vegetale (prin distilare, extracţie, presare). Se folosesc pentru a reda un miros plăcut produselor cosmetice.

 

ID: 8058
Code: KZ-700
Barcode:4019886000352
Comentariile clienților
Lăsați un comentariu