Sîmbătă 24 Feb 2018
Suport:067-30-10-10
Ați adăugat produsul cu success !

Contacte

0-67-30-10-10
0-68-88-55-59

0
0
Coșul
Conținutul comenzii:
Total: 0 lei
Reducere: 0 lei
Livrare: 30 lei
Preț final: 30 lei
Bonusuri: 0 bonusuri
Plasează comanda
Vă reamintim că livrarea e gratuită pentru cumpărăturile mai mari de 300 lei !
Livrare posibilă pentru ziua de mâine, în orice moment!

SODASAN Soluţie organică contra grăsimilor şi murdăriilor rezistente, Orange 0,5 L

7500 lei / un
500 ml
Cantitate/Masă
un

Adaugă în coș

Adaugă în favorite

Product description
Rating:
Rate
5 15

SODASAN Soluţie organică contra grăsimilor şi murdăriilor rezistente, Orange 0,5 L - description:

certificate ecologiceDescriere produs: 

Soluţie universală de o concentraţie înaltă pentru înlăturarea murdăriilor rezistente şi grase. Economă în folosire. Sunt suficiente doar 3 ml pentru obţinerea a 10 l de soluţie de spălat, în timp ce la alţi producători, soluţia concentrată se dizolvă în proporţie de 60-120 ml la 10 l. Îndepărtează grăsimea, murdăriile rezistente, urmele de la cauciucuri pe podea, urmele de pixuri, de vopsele pe bază de ulei, urmele de clei, carioca, ojă de unghii etc. Înlătură mirosul neplăcut! Este potrivit pentru spălatul podelelor, a teracotei, a tehnicii sanitare şi a altor suprafeţe netede.

Dosare: 

Modalităţi de utilizare: agitaţi înainte de a folosi. Dizolvaţi soluţia de spălat în proporţie de 3 ml la 10 l apă sau folosiţi nedizolvată pentru murdării rezistente.

Compoziție: 

Compoziţie: >30% SAS de zahăr (SAS neionogeni), apă, 5-15% sulfat de spirt al uleiului de cocos (SAS anionici), <5% ulei de portocale, spirt, citrat.

* Ingrediente din gospodăriile organice certificate .

Zahăr SAS (tenzidă de zahăr) (Alkylpolyglucosides, APG) – SAS, foarte protector pentru piele, biodegradabilă fără daune pentru mediul înconjurător. La producerea ei sunt folosite ingrediente vegetale – ulei de cocos, zahăr şi amidon.

Sulfat de spirt al uleiului de cocos – se obţine din uleiul de cocos. Puterea de curăţare acţionează mai mult decât la alte săpunuri obişnuite.

Ulei de portocală – înlătură grăsimile şi mirosurile neplăcute.

Alcool (spirt) – se foloseşte pentru reglarea viscozităţii.

Citraţi – sare de acid citric. Se foloseşte pentru înlăturarea petelor şi pentru descompunerea depunerilor de calcar. Acţionează împotriva formării spontane a spumei de săpun în apa dură. Spuma în plus poate diminua cu 40% capacitatea de curăţare a substanţelor de spălat. Citratul de natriu este un dedurizator şi înlocuieşte fosfaţii care, de obicei sunt adăugaţi pentru a îmbunătăţi de câteva ori activitatea şi proprietăţile substanţelor organice active de suprafaţă (SAS). Ei ajută SAS să pătrundă mai bine şi mai adânc în ţesătură şi să spele toată murdăria.

 

ID: 8069
Code: WP-214
Barcode:4019886001403
Comentariile clienților
Adăugat: 14 Mai 2013 00:00
Client: Gaia Галина
Nota generală:
очень понравился гель, чистит хорошо, нежный приятный запах,смыл сасохщие пятна на электро плите
Lăsați un comentariu