Joi 19 Ian 2017
Suport:067-30-10-10
Ați adăugat produsul cu success !

Contacte

0-67-30-10-10
0-68-88-55-59

0
0
Coșul
Conținutul comenzii:
Total: 0 lei
Reducere: 0 lei
Livrare: 30 lei
Preț final: 30 lei
Bonusuri: 0 bonusuri
Plasează comanda
Vă reamintim că livrarea e gratuită pentru cumpărăturile mai mari de 300 lei !
Livrare posibilă pentru ziua de mâine, în orice moment!

SODASAN Sensitive Soluţie organică lichidă pentru spălarea vaselor, 0,5 L

8100 lei / un
500 ml
Cantitate/Masă
un

Adaugă în coș

Adaugă în favorite

Product description
Rating:
Rate
5 15

SODASAN Sensitive Soluţie organică lichidă pentru spălarea vaselor, 0,5 L - description:

 

Descriere produs: 

Detergent lichid de vase organic-concentrat Sensitive, pentru pielea sensibilă a mâinilor, 0,5 l

Soluţia organică pentru spălarea vaselor şi sticluţelor pentru copii, a oricărei alte vesele pentru persoanele care sunt predispuse spre reacţii alergice, reprezintă o spălare efectivă şi inofensivă fără efort! Special gândită pentru persoanele care sunt predispuse spre reacţii alergice. Fără miros! Compoziţia inovativă SAS asigură inofensivitate 100%. Soluţii inofensive.

Gândindu-se la securitate, în trecut, oamenii foloseau soda la spălarea veselei, deoarece soda are capacitatea de a înlătura grăsimea şi de a deduriza apa. Dar, din păcate, ea acţionează negativ asupra pielii mâinilor, deoarece îndepărtează şi grăsimea de pe piele. În plus, soda nu este destul de efectivă

Dosare: 

Modalităţi de utilizare: Agitaţi înainte de folosire. Aplicaţi 1 picătură de soluţie pe burete, spălaţi vesela şi clătiţi cu apă.

Compoziție: 

Compoziţie: > 30% apă, 15-30% SAS de zahăr (SAS neionogeni), <5% cocoil alaninat, sare de bucătărie, citrat, gudron de xantan.

Zahăr SAS (tenzidă de zahăr) (Alkylpolyglucosides, APG) – SAS, foarte protector pentru piele, biodegradabilă fără daune pentru mediul înconjurător. La producerea ei sunt folosite ingrediente vegetale – ulei de cocos, zahăr şi amidon.
Cocoil alaninat (Cocoylalaninate) – agent moale, de curăţare, obţinut din L-alanină şi acizi graşi de cocos, conferă o spumă rezistentă de săpun.
Sarea de bucătărie se obţine în rezultatul evaporării sărurilor naturale, extrase din adâncul pământului. Aceste săruri se deosebesc printr-o concentrare înaltă de NaCl şi un conţinut scăzut de impurităţi.
Citraţi – sare de acid citric. Se foloseşte pentru înlăturarea petelor şi pentru descompunerea depunerilor de calcar. Acţionează împotriva formării spontane a spumei de săpun în apa dură. Spuma în plus poate diminua cu 40% capacitatea de curăţare a substanţelor de spălat. Citratul de natriu este un dedurizator şi înlocuieşte fosfaţii care, de obicei sunt adăugaţi pentru a îmbunătăţi de câteva ori activitatea şi proprietăţile substanţelor organice active de suprafaţă (SAS). Ei ajută SAS să pătrundă mai bine şi mai adânc în ţesătură şi să spele toată murdăria.
Gudron de xantan – stabilizator şi îngroşător, previne stratificarea emulsiilor. Garantează o viscozitate rezistentă la diverse stadii ale spălării. Soluţie fără fosfaţi pentru spălarea sticluţelor pentru copii.

 

ID: 8068
Code: HB-788
tip: Spalarea manuala
Barcode:4019886023566
Comentariile clienților
Lăsați un comentariu