Marți 23 Ian 2018
Suport:067-30-10-10
Ați adăugat produsul cu success !

Contacte

0-67-30-10-10
0-68-88-55-59

0
0
Coșul
Conținutul comenzii:
Total: 0 lei
Reducere: 0 lei
Livrare: 30 lei
Preț final: 30 lei
Bonusuri: 0 bonusuri
Plasează comanda
Vă reamintim că livrarea e gratuită pentru cumpărăturile mai mari de 300 lei !
Livrare posibilă pentru ziua de mâine, în orice moment!

SODASAN Sensitive Detergent concentrat organic praf. Pentru Copii si Alergici. Cu dedurizator şi balsam 1,2 kg

24200 lei / un
1200 g
Cantitate/Masă
un

Adaugă în coș

Adaugă în favorite

Product description
Rating:
Rate
5 15

SODASAN Sensitive Detergent concentrat organic praf. Pentru Copii si Alergici. Cu dedurizator şi balsam 1,2 kg - description:

certificate ecologice

Descriere produs: 

SODASAN Detergent praf de rufe concentrat, organic Comfort Sensitiv pentru piele sensibilă şi pentru COPII, pentru rufe albe şi colorate, cu dedurizator şi balsam (40° - 60° - 95°),
1,2 kg = 25 spălări = 99-120 kg rufe

Praful este special gândit pentru piele sensibilă şi gingaşă, dispusă spre reacţii alergice precum şi pentru spălarea hainelor copiilor! Fără miros. Acţionează efectiv chiar şi în caz de murdărie puternică, nu este nevoie de înmuiere preventivă. Păstrează culoarea iniţială a hainelor! Este potrivit pentru apa cu diferite niveluri de duritate, nu are nevoie de dedurizator adăugător! Protejează împotriva depunerilor de calcar.
Pentru atingerea unor rezultate optime, se recomandă adăugarea înălbitorului pe bază de oxigen sau a soluţiei pentru scoaterea petelor SODASAN!

Lipsa reacţiilor alergice, comportamentul delicat cu hainele Dumneavoastră, inofensivitatea pentru mediul înconjurător – este alegerea corectă a Dumneavoastră! Economisiţi pe cumpărarea dedurizatorului adăugător pentru apă!

Informaţie adăugătoare:
1,2 kg = 25 cicluri de spălare * 4-5 kg rufe murdare = 99 - 120 kg rufe murdare
5 kg = 104 cicluri de spălare

Concentrat. Majoritatea producătorilor folosesc termenul de «concentrat», ceea ce poate însemna diferiţi indicatori ai concentraţiei. Produsele Sodasan au un nivel foarte înalt de concentraţie comparativ cu produsele celor mai vestite branduri ecologice!

NU FOLOSIŢI MAI MULT PRAF DE SPĂLAT DECÂT ESTE INDICAT PE AMBALAJ! Aceasta scade proprietăţile detergentului!

Dosare: 

Modalităţi de utilizare: urmaţi recomandările maşinii Dumneavoastră de spălat. În caz de murdărire medie şi apă cu duritate medie sunt suficiente doar 50 gr. sau 100 ml (gr = 2 ml) de praf de spălat pentru 1 ciclu de spălare. Cantitatea de praf de spălat poate fi schimbată în dependenţă de nivelul de murdărire. Turnaţi praful doar în containerul uscat pentru a evita formarea boţurilor sau direct în tambur. Păstraţi praful într-un loc uscat întunecos.

Compoziție: 

Compoziţia: > 30% săpun organic vegetal (PAV anionici), 15-30% carbonat de natriu (sodă), 5-15% silicaţi, 5- 15% poliaspartat, 5-15% iminodisucsinat, <5% citrat, <5% uleiuri eterice, care conţin limonen, citral, linalool, citronelol.

Săpun vegetal organic – făcut prin combinarea efectivă a grăsimilor şi uleiurilor vegetale curate şi a substanţelor organice active de suprafaţă (SAS) ale proteinelor. SAS unesc apa şi grăsimile prin capturarea lor de către diverse părţi ale moleculei. Astfel, particulele grase ale murdăriei se spală de pe fibra hainelor şi datorită structurii lor, SAS menţin particulele de murdărie în stare de suspans, fără a le permită să se aşeze din nou pe fibrele ţesăturii.

Carbonatul de natriu (Soda calcinată) — sare de natriu a acidului carbonic, formată din cationul de natriu şi anionul acidului carbonic.

Silicaţii – minerale care sunt folosite pentru îmbunătăţirea calităţilor de spălare ale SAS, pentru dedurizarea apei , şi ridicarea nivelului de rezistenţă în faţa proceselor de coroziune. Acţiune dublă de spălare– pe de o parte, silicaţii săpunesc grăsimile şi le descompun, pe de altă parte – ajută la descompunerea particulelor de murdărie.

Poliaspartatul – protejează de depunerile de calcar, dedurizează efectiv apa, îmbunătăţeşte proprietăţile de curăţare ale soluţiilor de spălat. Poliaspartatul are provenienţă naturală (spre exemplu din scoici marine şi melci), se dizolvă uşor în apă.

Iminodisucinat - substanţă care formează helatiul, care înlătură ionii de metale pentru a micşora acţiunea lor asupra aspectului exterior, asupra termenului de valabilitate sau eficacitate a produselor. La fel, înconjoară ionii de magneziu şi calciu, prezenţi în apa dură şi previne apariţia depunerilor sub formă de praf, care apar la contactul apei dure cu unele tipuri de săpun. Se produce din rămăşiţele de la producerea zahărului.

Citraţi – sare de acid citric. Se foloseşte pentru înlăturarea petelor şi pentru descompunerea depunerilor de calcar. Acţionează împotriva formării spontane a spumei de săpun în apa dură. Spuma în plus poate diminua cu 40% capacitatea de curăţare a substanţelor de spălat. Citratul de natriu este un dedurizator şi înlocuieşte fosfaţii care, de obicei sunt adăugaţi pentru a îmbunătăţi de câteva ori activitatea şi proprietăţile substanţelor organice active de suprafaţă (SAS). Ei ajută SAS să pătrundă mai bine şi mai adânc în ţesătură şi să spele toată murdăria.

 

ID: 8062
Code: YO-557
Întrebuințare: Universal
Tipul detergentului: Praf
Barcode:4019886050401
Comentariile clienților
Adăugat: 22 Apr 2013 00:00
Client: Юля
Nota generală:
Я в восторге от продукции Sodasan! Этот порошок прекрасно отстирывает детские слюнявчики даже после самого агрессивного прикорма )))) Белье после стирки ничем не пахнет - просто чистое и мягкое!
Lăsați un comentariu