Vineri 23 Feb 2018
Suport:067-30-10-10
Ați adăugat produsul cu success !

Contacte

0-67-30-10-10
0-68-88-55-59

0
0
Coșul
Conținutul comenzii:
Total: 0 lei
Reducere: 0 lei
Livrare: 30 lei
Preț final: 30 lei
Bonusuri: 0 bonusuri
Plasează comanda
Vă reamintim că livrarea e gratuită pentru cumpărăturile mai mari de 300 lei !
Livrare posibilă pentru ziua de mâine, în orice moment!

SODASAN Detergent concentrat organic praf Heavy Duty, pentru rufe avansat murdare. Cu dedurizator şi înălbitor 1,2 kg

24100 lei / un
1200 g
Cantitate/Masă
un

Adaugă în coș

Adaugă în favorite

Product description
Rating:
Rate
5 15

SODASAN Detergent concentrat organic praf Heavy Duty, pentru rufe avansat murdare. Cu dedurizator şi înălbitor 1,2 kg - description:

Descriere produs: 

SODASAN Detergent praf de rufe concentrat de spălat, organic Heavy Duty pentru murdării puternice, pentru rufe albe şi colorate, cu dedurizator al apei şi înălbitor pe bază de oxigen (40 ° - 60 ° - 95 °),
1.2 kg = 22 cicluri de spălare

Praful a fost special creat pentru spălarea efectivă a rufelor puternic murdare şi pentru scoaterea petelor. Este potrivit pentru apa cu diferite niveluri de duritate, nu are nevoie de dedurizator adăugător! Protejează împotriva depunerilor de calcar. Nu necesită folosirea adăugătoare a înălbitorului deoarece praful are nişte calităţi impecabile de înălbire şi de scoatere a murdăriei! Scoate eficient petele de grăsime, precum şi petele de vin, iarbă şi cafea! Este posibil spălatul manual sau la spălatul regim rapid.
Pentru atingerea UNOR rezultate Optime SE recomandă adăugarea soluţiei lichide pentru indepartarea petelor Sodasan.

Lipsa reacţiilor alergice, comportamentul delicat cu hainele Dumneavoastră, inofensivitatea pentru mediul înconjurător - este alegerea corectă a Dumneavoastră! Economisiţi pe cumpărarea dedurizatorului adăugător pentru apă!

Concentrat. Majoritatea producătorilor folosesc termenul de «concentrat», ceea ce poate însemna diferiţi indicatori ai concentraţiei. Produsele Sodasan au un nivel foarte înalt de concentraţie comparativ cu produsele celor mai vestite branduri ecologice!

NU FOLOSIŢI MAI MULT PRAF DE SPĂLAT DECÂT ESTE INDICAT PE AMBALAJ! Aceasta scade proprietăţile detergentului!

Toţi producătorii de prafuri de spălat organice recomandă turnarea prafului direct în tamburul maşinii de spălat, deoarece, dacă este turnat în secţiunea specială pentru praf, atunci o parte a acestuia riscă să rămână parţial în container din cauza că nu va fi spălat în totalitate de apă .

Dosare: 

Modalităţi de utilizare: urmaţi recomandările maşinii Dumneavoastră de spălat. În caz de murdărire medie şi apă cu duritate medie sunt suficiente doar 50 gr. sau 100 ml (gr = 2 ml) de praf de spălat pentru 1 ciclu de spălare. Cantitatea de praf de spălat poate fi schimbată în dependenţă de nivelul de murdărire. Turnaţi praful doar în containerul uscat pentru a evita formarea boţurilor sau direct în tambur. Păstraţi praful într-un loc uscat întunecos.

Compoziţie: 

Compoziţie:> 30% săpun organic vegetal (SAS anionici), 15-30% percarbonat de natriu, 5-15% carbonat de natriu (soda), 5-15% silicaţi, <5% poliaspartat, <5% iminodisuccinat,

Săpun vegetal organic - făcut prin combinarea efectivă a grăsimilor şi uleiurilor vegetale curate şi a substanţelor organice active de suprafaţă (SAS) ale proteinelor. SAS unesc apa şi grăsimile prin capturarea lor de către diverse părţi ale moleculei. Astfel, particulele grase ale murdăriei se spală de pe fibra hainelor şi datorită structurii lor, SAS menţin particulele de murdărie în stare de suspans, fără a le permită să se aşeze din nou pe fibrele ţesăturii.

Percarbonat de natriu - o alternativă ecologică pentru perobratul de natriu, care este pe larg folosit în prafurile obişnuite. Percarbonatul de natriu eliberează oxigenul în procesul de spălare, acţionând ca un înălbitor şi ca o soluţie pentru scoaterea petelor. În comparaţie cu perboratul de natriu, percarbonatul de natriu nu este toxic pentru plante.

Carbonatul de natriu (Soda calcinată) - sare de natriu a acidului carbonic, formată din cationul de natriu şi anionul acidului carbonic.

Silicaţii - minerale care sunt folosite pentru îmbunătăţirea calităţilor de spălare ale SAS, pentru dedurizarea apei, şi ridicarea nivelului de rezistenţă în faţa proceselor de coroziune. Acţiune dublă de spălare-pe de o parte, silicaţii săpunesc grăsimile şi le descompun, pe de altă parte - ajută la descompunerea particulelor de murdărie.

Poliaspartatul - protejează de depunerile de calcar, dedurizează efectiv apa, îmbunătăţeşte proprietăţile de curăţare ale soluţiilor de spălat. Poliaspartatul are provenienţă naturală (spre exemplu din scoici marine şi melci), se dizolvă uşor în apă.

Iminodisucinat - substanţă care formează helatiul, care înlătură ionii de metale pentru a micşora acţiunea lor asupra aspectului exterior, asupra termenului de valabilitate sau eficacitate a produselor. La fel, înconjoară ionii de magneziu şi calciu, prezenţi în apa dură şi previne apariţia depunerilor sub formă de praf, care apar la contactul apei dure cu unele tipuri de săpun. Se produce din rămăşiţele de la producerea zahărului.

Citraţi - sare de acid citric. Se foloseşte pentru înlăturarea petelor şi pentru descompunerea depunerilor de calcar. Acţionează împotriva formării spontane a spumei de săpun în apa dură. Spuma în plus poate diminua cu 40% capacitatea de curăţare a substanţelor de spălat. Citratul de natriu este un dedurizator şi înlocuieşte fosfaţii care, de obicei sunt adăugaţi pentru a îmbunătăţi de câteva ori activitatea şi proprietăţile substanţelor organice active de suprafaţă (SAS). Ei ajută SAS să pătrundă mai bine şi mai adânc în ţesătură şi să spele toată murdăria.

Uleiurile eterice - un amestec mirositor de substanţe volatile lichide, emanate din materiale vegetale (prin distilare, extracţie, presare). Se folosesc pentru a reda un miros plăcut produselor cosmetice.

 

ID: 8064
Code: JH-298
Întrebuințare: Universal
Tipul detergentului: Praf
Barcode:4019886050500
Comentariile clienților
Lăsați un comentariu