Duminică 28 Mai 2017
Suport:067-30-10-10
Ați adăugat produsul cu success !

Contacte

0-67-30-10-10
0-68-88-55-59

0
0
Coșul
Conținutul comenzii:
Total: 0 lei
Reducere: 0 lei
Livrare: 30 lei
Preț final: 30 lei
Bonusuri: 0 bonusuri
Plasează comanda
Vă reamintim că livrarea e gratuită pentru cumpărăturile mai mari de 300 lei !
Livrare posibilă pentru ziua de mâine, în orice moment!

SODASAN Detergent Organic Lichid concentrat de rufe color şi albe, cu balsam 1,5 L.

20200 lei / un
1500 ml
Cantitate/Masă
un

Adaugă în coș

Adaugă în favorite

Product description
Rating:
Rate
5 15

SODASAN Detergent Organic Lichid concentrat de rufe color şi albe, cu balsam 1,5 L. - description:

 

Descriere produs: 

SODASAN Detergent lichid rufe Color organic pentru spălarea rufelor colorate şi negre, cu dedurizator al apei (de la 30°),
1,5 l = 20 spălări = 68-135 kg rufe

Elaborată special pentru spălarea efectivă a rufelor colorate şi negre la diferite temperaturi. Începe a acţiona din primele minute ale folosirii, fapt pentru care poate fi folosit pentru spălatul în diverse regimuri. Se potriveşte şi pentru spălatul manual. Nu conţine înălbitori, păstrează fibrele şi culoarea iniţială a rufelor! Datorită compoziţiei sale, poate fi folosită şi la spălatul în apa cu diferite niveluri de duritate.

Lipsa reacţiilor alergice, comportamentul delicat cu hainele Dumneavoastră, inofensivitatea pentru mediul înconjurător – este alegerea corectă a Dumneavoastră! Economisiţi pe cumpărarea dedurizatorului adăugător pentru apă!

Informaţie suplimentară
1,5l = 20 cicluri de spălare * 4-5 kg rufe murdare = 68-135 kg rufe murdare
4,125l = 55 cicluri de spălare 4-5 kg rufe murdare
25 l = 333 cicluri de spălare 4-5 kg rufe murdare

Dosare: 

Modalităţi de folosire: Agitaţi înainte de folosire. Urmăriţi recomandările maşinii Dvs. de spălat. În caz de rufe cu un nivel mediu de murdărire şi apă cu nivel mediu de duritate, este suficient doar 80 ml (2 capace) de soluție de spălat pentru 1 ciclu de spălare cu o încărcare de 4-5 kg de rufe murdare. De obicei, cantitatea medie a rufelor murdare constituie maxim 2-3 kg pentru 1 spălare. În acest caz, folosiţi mai puţină soluţie de spălat. La fel, cantitatea soluţiei de spălat poate fi modificată în dependenţă de gradul de murdărire a rufelor.

Compoziție: 

Compoziţia: > 30% apă, săpun vegetal organic * (SAS anionici), <5% SAS de zahăr (SAS neionogeni), iminodisuccionat, poliaspartat, citrat, spirt, uleiuri eterice care conţin limonen, citral, linalool, citronelol.
* Ingrediente din gospodăriile organice certificate .

Săpun vegetal organic – făcut prin combinarea efectivă a grăsimilor şi uleiurilor vegetale curate şi a substanţelor organice active de suprafaţă (SAS) ale proteinelor. SAS unesc apa şi grăsimile prin capturarea lor de către diverse părţi ale moleculei. Astfel, particulele grase ale murdăriei se spală de pe fibra hainelor şi datorită structurii lor, SAS menţin particulele de murdărie în stare de suspans, fără a le permită să se aşeze din nou pe fibrele ţesăturii.

Zahăr SAS (tenzidă de zahăr) (Alkylpolyglucosides, APG) – SAS, foarte moale pentru piele, biodegradabilă fără daune pentru mediul înconjurător. La producerea ei sunt folosite uleiuri vegetale, zahăr şi amidon.

Iminodisucinat - substanţă care formează helatiul, care înlătură ionii de metale pentru a micşora acţiunea lor asupra aspectului exterior, asupra termenului de valabilitate sau eficacitate a produselor. La fel, înconjoară ionii de magneziu şi calciu, prezenţi în apa dură şi previne apariţia depunerilor sub formă de praf, care apar la contactul apei dure cu unele tipuri de săpun. Se produce din rămăşiţele de la producerea zahărului.

Poliaspartatul – protejează de depunerile de calcar, dedurizează efectiv apa, îmbunătăţeşte proprietăţile de curăţare ale soluţiilor de spălat. Poliaspartatul are provenienţă naturală (spre exemplu din scoici marine şi melci), se dizolvă uşor în apă.

Citraţi – sare de acid citric. Se foloseşte pentru înlăturarea petelor şi pentru descompunerea depunerilor de calcar. Acţionează împotriva formării spontane a spumei de săpun în apa dură. Spuma în plus poate diminua cu 40% capacitatea de curăţare a substanţelor de spălat. Citratul de natriu este un dedurizator şi înlocuieşte fosfaţii care, de obicei sunt adăugaţi pentru a îmbunătăţi de câteva ori activitatea şi proprietăţile substanţelor organice active de suprafaţă (SAS). Ei ajută SAS să pătrundă mai bine şi mai adânc în ţesătură şi să spele toată murdăria.

Alcool (spirt) – se foloseşte pentru reglarea viscozităţii.

Uleiurile eterice – un amestec mirositor de substanţe volatile lichide, emanate din materiale vegetale (prin distilare, extracţie, presare). Se folosesc pentru a reda un miros plăcut produselor cosmetice.

 

ID: 8065
Code: QI-761
Întrebuințare: Universal
Tipul detergentului: Lichid
Barcode:4019886015066
Comentariile clienților
Lăsați un comentariu