Marți 24 Apr 2018
Suport:067-30-10-10
Ați adăugat produsul cu success !

Contacte

0-67-30-10-10
0-68-88-55-59

0
0
Coșul
Conținutul comenzii:
Total: 0 lei
Reducere: 0 lei
Livrare: 30 lei
Preț final: 30 lei
Bonusuri: 0 bonusuri
Plasează comanda
Vă reamintim că livrarea e gratuită pentru cumpărăturile mai mari de 300 lei !
Livrare posibilă pentru ziua de mâine, în orice moment!

Hipp organic terci din lapte cu ovăs și măr, Noapte Bună, 6+ luni, 250 g

737 lei / un
250 g
Cantitate/Masă
un

Adaugă în coș

Adaugă în favorite

Product description
Rating:
Rate
5 15

Hipp organic terci din lapte cu ovăs și măr, Noapte Bună, 6+ luni, 250 g - description:

Descriere:

Terci de lapte organic cu mere HIPP (Hipp) "Good Night" - a fost făcută pe baza unor amestecuri ecologice din lapte HIPP (Hipp), si seminte naturale organice și fructe cultivate fără utilizarea de îngrășăminte artificiale, pesticide. Are un gust plăcut dulce si o structura mai compactă, perfectă pentru o seara de alimentare consistentă, conține un set de vitamine necesare pentru dezvoltarea corectă și în timp util a organismului copilului.

Potrivit pentru copiii de la 6 luni.

Nu conține coloranți, conservanți, fără OMG sau arome artificiale, gluten și zahăr.
Fulgii sunt făcuți printr-o tehnologie aparte care nu necesită fierbere. Este suficient de a amesteca cu apă: 4-5 linguri de cereale uscate organice se dizolvă în 130 ml de apă la o temperatură de 50 ° C. Se lasă să se răcească pînă la temperatura de hrănire.

Ingrediente: lapte praf pentru bebeluși ecologic (pulbere organică uscată, zer parțial demineralizată, lapte praf organic, ulei organic de palmier, ulei organic de canola si ulei de floarea soarelui organic, vitamina C, fumarat feros, sulfat de zinc, vitamina E, niacina, acid pantotenic, vitamina B1, vitamina A, iod, potasiu, vitamina B2, vitamina B6, acid folic, sulfat de cupru, sulfat de mangan, vitamina C, seleniu, vitamina D, biotină), zer uscat organic parțial demineralizat, boabe de cereale integrale organice (ovăz, grâu organic, grâu dur, soiuri de grâu moale organice), lapte organic degresat, concentrat de suc de mere ecologic, de mere dulci, cereale ecologice din grâu dur, mere organice uscate tocate, maltodextrină, extract de mere, carbonat de calciu, extract de vanilie, vitamina B1, vitamina A, vitamina D.

Cutia acoperită, se păstrează intr-un loc uscat la o temperatură de 25 de grade, după ce ați deschis-o - încercați să utilizați pachetul de la 3 până la 4 săptămâni.

Producator: Hipp, Elveția.
Sfat: Pentru a pregăti masa, nu folosiți lapte sau formula de lapte pentru sugari, folosiți apă specială pentru copii sau apă potabilă îmbuteliată. Nu folosiți apă de la robinet sau din fantani - poate fi periculos pentru sănătatea copilului.

ID: 4774
Code: BQ-512
Brand: Hipp
Tipul produsului: Terci
Componență terci: Ovăz , Grîu
Componență fructe: Mere
Componență legume: Mere
Componență : Cu lapte
Adaos: Cu lapte
Vîrsta copilului: 6 luni , 7 luni , 8 luni , 9 luni , 10 luni , 11 luni , 12 luni
Barcode:9062300130741
Comentariile clienților
Lăsați un comentariu