Miercuri 21 Mar 2018
Suport:067-30-10-10
Ați adăugat produsul cu success !

Contacte

0-67-30-10-10
0-68-88-55-59

0
0
Coșul
Conținutul comenzii:
Total: 0 lei
Reducere: 0 lei
Livrare: 30 lei
Preț final: 30 lei
Bonusuri: 0 bonusuri
Plasează comanda
Vă reamintim că livrarea e gratuită pentru cumpărăturile mai mari de 300 lei !
Livrare posibilă pentru ziua de mâine, în orice moment!

Fisher Price Tobe Bongo-Bongo pentru baie

47900 lei / un
0 un
Cantitate/Masă
un

Adaugă în coș

Adaugă în favorite

Product description
Rating:
Rate
5 15

Fisher Price Tobe Bongo-Bongo pentru baie - description:

Pentru copiii de la 3 luni.Fisher-Price® este o noutate: tobe de dezvoltare - serie de înot Bongo "Laugh and Learn".
Cei mai mulți copii le place să scalde și să se joace în apă în timp ce înot. Potrivit pediatrilor, apa este perfect elibereaza de stres și tensiune, care construi în timpul zilei, și jucării de baie permite o varietate de joc și activitatea cognitivă a copilului, joc cu ei, se dezvoltă noi proprietăți ale obiectelor, apă și propriile capacități.
Pentru a face procesul de înot în special plăcută și să crească, experții au elaborat un original, Fisher-Price® tobe Bongo: imitarea tobe și lovindu-l, copilul va auzi melodii dulci, expresie interesantă, și pe ecranele de colorat lumini strălucire. Două caracter distractiv interactiv Backlit atragă atenția și să încurajeze studiul de litere, cifre, opuse, felicitări și amintindu primele cuvinte simple.
În timpul jocului, creierul copiilor este cel mai receptiv la noi informații și învățare activă se repetă. Acesta este motivul pentru scăldat de noapte în curs de dezvoltare tobe-va Bongo stimula ușor dezvoltarea intelectuală a copilului într-un mediu plăcut pentru el.
Rezistent la apă vă permite să joace la tobe ca un jucăriile normale de baie. Imersarea jucăria în apă și a vedea modul în care plutește la suprafață, copilul deține experimente fizice care studiază conceptul de greutate, și mama mea l-ar putea ajuta, explicând diferența dintre jucării convenționale și plutitoare. Experiența acumulată astfel foarte util atunci când copilul vrea de a alege jucarii de baie.
În așteptarea sezonului de vară, aceste jucării sunt deosebit de relevante - de fapt, cu tobe Bongo, un Prichindelul se pot distra si nu invata numai în baie, dar in vara piscina!

ID: 11639
Code: XH-595
Tipul produsului: Jucării pentru apă
Barcode:
Comentariile clienților
Lăsați un comentariu